Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
4 22.05.2019 09:59:09

Nekdanji veliki up Maribora STRL srca navijačev! Olimpija ali Maribor? V Ljubljani je ...

Grega Wernig
Navijačem Maribora takšen odgovor zagotovo ne bo všeč.

Anel Hajrić je prejšnji konec tedna v dresu Radomelj dosegel še svoj 33. prvenstveni gol v sezoni, s čimer je zrušil rekord po številu golov v eni sezoni druge slovenske nogometne lige, ki sta ga do letošnje sezone držala Oliver Bogatinov (Triglav) in Mirnes Ibrahimović (Rudar). Oba sta v eni sezoni druge lige v polno merila 32-krat, Hajrić ima na voljo še eno tekmo, da svoj strelski izkupiček še nekoliko popravi, Radomlje bodo v zadnjem krogu igrale proti Dobu. 

Hajrić je pred dnevi dobil tudi nagrado SPINS-a za najboljšega igralca 2. slovenske nogometne lige, v naslednji sezoni pa se želi preizkusiti bodisi med slovensko nogometno elito bodisi nekje v tujini. Hajrić je v intervjuju za spletno stran janezborovnica.si spregovoril o številnih zanimivih temah, kar nekaj prahu pa je dvignil ob odgovoru na vprašanje, koga bi izbral, če bi imel na voljo ponudbi Olimpije in Maribora. 

anel hajric jk
Jurij Kodrun
Najprej se je nasmejal, nato pa izjavil: "Življenje v Ljubljani je dosti lepše kot v Mariboru." Glede na to, da je Hajrić nekdanji veliki up vijoličastih, za katere je igral v kadetski in mladinski konkurenci, pa tudi za B ekipo, je njegov odgovor seveda zelo presenetljiv. 


"Ta oznaka me moti,da je nekje recimo napisano nekdanji vijolični up," je še bolj presenetil Hajrić. Zakaj ga oznaka moti? "Šel sem čez to poglavje moje kariere, ni bila lahka izkušnja. Vedeti je treba, da je izredno težko zadovoljiti Zlatka Zahoviča, ker ogromno ve o nogometu. Zavedam se namreč, da če bi bil takrat res izredno dober, tega ne bi kar tako spregledal. Jaz sem šel čez te zadeve tam, določene sem potisnil v ozadje in s tem razčistil. Me pa marsikateri novinar potem daje v takšen kontekst in tega nočem več. To je za menoj."

Članki iz rubrike