Černobil MajaLiza 7 Odkrito.si

Tako je Černobil videti danes

Alma Novljan Svet24.si

Iščejo mamo: za informacijo, ki jih bo ...

test Petisvet.si

Veliki test vaše osebnosti - vodi vas podzavest

naslovka Svet24.si

Neurja pustošijo! Ali ste v kampu sploh ...

ingrid 1 Svet24.si

Sovrstniki so Ingrid radi poniževali

Tina Maze Njena.si

Tina Maze razkrila, kaj je njena nova strast

LPD-50 Njena.si

Darja Tomažin tudi v novi sezoni šova Ljubezen ...

nu
nu
5 14.05.2019 11:56:06

Safet Hadžić poslal SPOROČILO MANDARIĆU in govoril o PODCENJEVANJU MARIBORA!

www.alesfevzer.com
Trener Olimpije zelo odkrito o

Trener Olimpije Safet Hadžić je po izjemni zmagi v Ljudskem vrtu s kar 3:0 v intervjuju za MMC spregovoril o veliki zmagi, o svoji prihodnosti in še marsičem. 

"Naj bom odkrit. Dobil sem občutek, da nas je malo podcenjeval. Razumem, da si je želel ravno proti nam slaviti naslov, ampak ‒ preveč lahkomiselno je šel v tekmo. Kot da je že prvak in da bo na preprost način opravil z nami," je Hadžić dobil občutek, da so vijoličasti podcenjevali večne rivale. 

"Če se vidi pozitivna sprememba in igralci čutijo, da je to to, potem seveda pričakujem, da predsednik ve, kako odreagirati. Če pa bom videl, da igralci niso zadovoljni z menoj, se bom umaknil. Enostavno bi šel do predsednika in mu rekel: nisem sposoben trenirati te ekipe. V vsakem trenutku je pomembna celotna slika, ne pa, da bi bil fokusiran le na posamezen derbi. Skratka, če so rezultati vidni, če zmagujemo in dajemo veliko golov, je to že neka nova filozofija, ki je všečna gledalcem. Na strani predsednika je, da se odloči. Vse je odvisno od njega. Bistvo vsega je zadovoljstvo igralcev in napredek v celoti, ne pa, da je fokus le na eni tekmi, na primer na finalni tekmi pokala," pa je poslal tudi sporočilo predsedniku kluba Milanu Mandariću. 

Članki iz rubrike