duhovna pot Dobra karma

Ko drugi mislijo, da ste umrli, ste v resnici ...

donald-trump, melania-trump Svet24.si

VIDEO: Ob Donaldu mračna Melania. Ob tem, kar je ...

matej lahovnik-pl Reporter.si

Poglejte, koliko so davkoplačevalce stali ...

andrej sisko stajerska varda bobo2 Svet24.si

Šiškova varda nadlegovala lastnika kampa

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Ere Petra Vriska je konec

100913614_238493430776529_4655361849502988722_n Odkrito.si

Jan Oblak - Psa poslal s taksijem iz Slovenije v ...

franko bajc Njena.si

Franko, kot ga še niste videli

nu
nu
5 14.05.2019 11:56:06

Safet Hadžić poslal SPOROČILO MANDARIĆU in govoril o PODCENJEVANJU MARIBORA!

www.alesfevzer.com
Trener Olimpije zelo odkrito o

Trener Olimpije Safet Hadžić je po izjemni zmagi v Ljudskem vrtu s kar 3:0 v intervjuju za MMC spregovoril o veliki zmagi, o svoji prihodnosti in še marsičem. 

"Naj bom odkrit. Dobil sem občutek, da nas je malo podcenjeval. Razumem, da si je želel ravno proti nam slaviti naslov, ampak ‒ preveč lahkomiselno je šel v tekmo. Kot da je že prvak in da bo na preprost način opravil z nami," je Hadžić dobil občutek, da so vijoličasti podcenjevali večne rivale. 

"Če se vidi pozitivna sprememba in igralci čutijo, da je to to, potem seveda pričakujem, da predsednik ve, kako odreagirati. Če pa bom videl, da igralci niso zadovoljni z menoj, se bom umaknil. Enostavno bi šel do predsednika in mu rekel: nisem sposoben trenirati te ekipe. V vsakem trenutku je pomembna celotna slika, ne pa, da bi bil fokusiran le na posamezen derbi. Skratka, če so rezultati vidni, če zmagujemo in dajemo veliko golov, je to že neka nova filozofija, ki je všečna gledalcem. Na strani predsednika je, da se odloči. Vse je odvisno od njega. Bistvo vsega je zadovoljstvo igralcev in napredek v celoti, ne pa, da je fokus le na eni tekmi, na primer na finalni tekmi pokala," pa je poslal tudi sporočilo predsedniku kluba Milanu Mandariću. 

Članki iz rubrike