ženska vesolje Dobra karma

Sade sati prinaša težavne čase, a se ga ni ...

damjana golavsek Svet24.si

Znani o ... bonih za dopust

B60K5200 Reporter.si

Kliči šefa Udbe na pogovor! Rado Pezdir ...

reportaža Svet24.si

Obisk romskega naselja Brezje pri Novem mestu: Kot...

20200303-00993137 Necenzurirano

Državno podjetje zaposlilo soprogo poslanca SDS

96258281_137418234560540_3818889268535166282_n Odkrito.si

Jelena Karleuša: »V živo sem še lepša!«

miha in pia Njena.si

Čuk Miha spregovoril o poroki

Jure Bohorič
Jure Bohorič
5 14.05.2019 09:54:18

Olimpija bo poleti PRODAJALA: Zvezdnika zeleno-belih spremljali številni ogledniki, najbolj resni pa ...

Martin Metelko
Še nekaj tekem, še finale pokala in pozornost navijačev Olimpije bo vnovič usmerjena v prihajajoči prestopni rok. Tudi poletno trgovanje bi lahko bilo v Ljubljani sila zanimivo, eden največjih prodajnih adutov zeleno-belih pa bo očitno tudi osrednji branilec Macky Bagnack.

Na tribunah Ljudskega vrta ni bilo Milana Mandarića, bilo pa je kar 12.000 gledalcev. V štajersko prestolnico so zaradi nogometne tekme med Mariborom in Olimpijo pripotovali tudi številni ogledniki tujih klubov. Po naših informacijah so bili pod Kalvarijo predstavniki Spala, Wolfsburga, Genoe, Eintrachta, enega od klubov iz švicarske prve lige in tudi – zagrebškega Dinama.

Slednji v zadnjem času vse bolj krepi svoje vezi z Olimpijo, kar ne nazadnje potrjuje tudi dejstvo, da se je Mandarić pred dnevi v Bosni in Hercegovini mudil pri alfi in omegi hrvaškega velikana Zdravku Mamiću. Slednji je morda res na begu pred hrvaško roko pravice, a dobro obveščeni viri bi vedeli povedati, da se v Dinamu nič ne zgodi brez njegove vednosti. Kakorkoli, Dinamo je na slovenski večni derbi oglednike poslal prav zaradi Olimpije oziroma natančneje Mackyja Bagnacka. Kamerunski osrednji branilec je po naših informacijah že dlje časa na radarju hrvaškega prvaka, saj so njegovi skavti ocenili, da je iz pravega testa za modri dres. Kluba naj bi že opravila nekaj uvodnih pogovorov glede morebitne selitve Afričana v poletnem prestopnem roku, v naslednjih dneh pa bo bojda prišlo do novih sestankov na to temo.

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE SAMO V TORKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN!

Članki iz rubrike