slavko ivančič 1 Odkrito.si

Umrla po hudi bolezni, znan Primorec žaluje

miša molk3 Svet24.si

Miša Molk brez dlake na jeziku o Zali in Gašperju

par Petisvet.si

Je vaš partner vaša sorodna duša ali duša ...

zala kralj, gašper šantl, evrovizija 2019, pesem evrovizije 2019 Svet24.si

Odzivi na slovenski nastop: Pomežikni trikrat, ...

horoskop_napoved Svet24.si

Tedenski horoskop: nekaj zavor bo padlo in veliko ...

jadranka lisjak Njena.si

Od Jadranke hočejo samo seks, raje je samska

SoulGreg Artist Njena.si

Sin slovenskega glasbenika izgubil boj z boleznijo...

rb
rb
0 24.04.2019 09:43:33

ŠIMUNDŽA prvič o PRIMERU PERIČIĆ V MARIBOR! Brez rokavic! Da ne bi KDO POMISLIL, da ...

alesfevzer.com
Trener Mure se je dotaknil vroče zgodbe, ki je razburkala duhove.

Pričakovanje današnjega pokalnega spektakla v Fazaneriji je vsekakor zaznamoval "primer Špiro Peričić". V soboto je kot strela z jasnega udarilo, da se je eden od najpomembnejših členov črno-bele zasedbe od prihodnje sezone dogovoril za sodelovanje z Mariborom, nakar so Sobočani bliskovito ukrepali in dalmatinskega branilca odstranili iz ekipe. Ne le za drevišnjo in nedeljsko prvenstveno preizkušnjo z vijoličastimi; 25-letni otrok Hajduka je zadnjo tekmo v dresu Mure že odigral.

Marsikdo je mogoče predvideval tudi drugačen odziv Anteja Šimundže. "Kdo je to, marsikdo?" je odvrnil mariborski strokovnjak na črno-beli klopi in potem nadaljeval: "Da morda ne bi kdo pomislil, da gre za kakršnekoli zamere ali kaj podobnega. Takšne stvari so v svetu nogometa normalne, se pač dogajajo. Kot klub se moramo iz tega nekaj naučiti."

Slišati je namigovanja, da naj bi se Špiro Peričić v sredo zvečer s športnim direktorjem Denisom Rajbarjem dogovoril o vseh podrobnostih podaljšanja sodelovanja. Menda sta si segla v roko, po teh navedbah je manjkal le še podpis, samo nekaj ur pozneje se je vse postavilo na glavo. Ante Šimundža tega ni želel komentirati, zato pa je pojasnil, zakaj na novopečenega člana vijoličastih ne bo več računal: "Nenehno želimo napredovati, zato raje razmišljamo o igralcih, za katere računamo oziroma vemo, da bodo tudi v prihodnje člani kluba."

Članki iz rubrike