Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

rb
rb
0 24.04.2019 09:43:33

ŠIMUNDŽA prvič o PRIMERU PERIČIĆ V MARIBOR! Brez rokavic! Da ne bi KDO POMISLIL, da ...

alesfevzer.com
Trener Mure se je dotaknil vroče zgodbe, ki je razburkala duhove.

Pričakovanje današnjega pokalnega spektakla v Fazaneriji je vsekakor zaznamoval "primer Špiro Peričić". V soboto je kot strela z jasnega udarilo, da se je eden od najpomembnejših členov črno-bele zasedbe od prihodnje sezone dogovoril za sodelovanje z Mariborom, nakar so Sobočani bliskovito ukrepali in dalmatinskega branilca odstranili iz ekipe. Ne le za drevišnjo in nedeljsko prvenstveno preizkušnjo z vijoličastimi; 25-letni otrok Hajduka je zadnjo tekmo v dresu Mure že odigral.

Marsikdo je mogoče predvideval tudi drugačen odziv Anteja Šimundže. "Kdo je to, marsikdo?" je odvrnil mariborski strokovnjak na črno-beli klopi in potem nadaljeval: "Da morda ne bi kdo pomislil, da gre za kakršnekoli zamere ali kaj podobnega. Takšne stvari so v svetu nogometa normalne, se pač dogajajo. Kot klub se moramo iz tega nekaj naučiti."

Slišati je namigovanja, da naj bi se Špiro Peričić v sredo zvečer s športnim direktorjem Denisom Rajbarjem dogovoril o vseh podrobnostih podaljšanja sodelovanja. Menda sta si segla v roko, po teh navedbah je manjkal le še podpis, samo nekaj ur pozneje se je vse postavilo na glavo. Ante Šimundža tega ni želel komentirati, zato pa je pojasnil, zakaj na novopečenega člana vijoličastih ne bo več računal: "Nenehno želimo napredovati, zato raje razmišljamo o igralcih, za katere računamo oziroma vemo, da bodo tudi v prihodnje člani kluba."

Članki iz rubrike