Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 23.04.2019 10:21:39

MARIBORSKI projekt se nadaljuje: URADNA potrditev nove okrepitve, znane so vse podrobnosti!

Grega Wernig
Mariborčani so potrdili prihod Špira Peričića.

V soboto je kot strela z jasnega odjeknila novica, da se branilec Mure Špiro Peričić iz Mure seli v Maribor, v torek zjutraj pa so novico potrdili tudi v štajerski prestolnici.

"Še ena kadrovska poteza za nov vijol’čni projekt: Špiro Peričić 3 leta v vijoličastem. 25-letni branilec, do konca sezone 2018/19 član Mure, prihaja kot prost igralec s pravico nastopa od poletja. Dobrodošel v Ljudskem vrtu!" so zapisali na klubski spletni strani.  

spiro pericic jk
Jurij Kodrun

"Dobil sem ponudbo, nisem še imel sklenjenega dogovora za naprej in smo se hitro dogovorili. Maribor bo velik izziv zame, pripravljen sem na novo vlogo. Zahvaljujem se za zaupanje Mariboru, prav tako pa tudi Muri, saj je za menoj uspešno leto v Murski Soboti, z rednim igranjem in zelo dobrimi rezultati moštva. Spoznal sem ligo in te izkušnje mi bodo olajšale prilagajanje na novo okolje. Seveda pa se zavedam, da je Maribor posebna zgodba, najvišja stopnička za nogometaša v Sloveniji in med najvišjimi tudi v širšem prostoru v tej regiji. Do konca sezone sem igralec Mure, na voljo trenerju in moštvu, nato pa bodo vse misli usmerjene k delu ter dokazovanju pri verjamem novemu slovenskemu prvaku," pa je ob podpisu pogodbe povedal Peričić. 

Od poletja bo pravico nastopa za Maribor imel tudi Andrej Kotnik, ki je že pred tedni podpisal pogodbo z vijoličastimi, govori pa se, da je dogovor sklenjen tudi z Rudijem Požegom Vancašem. 

Članki iz rubrike