testenine črvi odpoklic Svet24.si

Odpoklic izdelka: Na trgovskih policah so se ...

jasna-kuljaj Svet24.si

Jasna Kuljaj sprejela novo vlogo programske ...

Klemen Žibert Necenzurirano

Objavljamo poročilo o finančni luknji v SD: kaj ...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

la-parolaccia Odkrito.si

V tej restavraciji natakarji žalijo goste!!!

luka doncic Ekipa24.si

Uau! Luka razkril, koliko avtomobilov ima trenutno...

nu
nu
0 20.04.2019 13:58:51

VELIKA PRESTOPNA BOMBA! Maribor ima NOVO OKREPITEV! Zlatko Zahović je nakupoval pri - MURI!

Grega Wernig
To pa je presenečenje.

Glede na to, da je Maribor z eno nogo in pol praktično že novi slovenski državni prvak, Zlatko Zahović že kuje načrt, kako čim bolj okrepiti moštvo za prihajajoče kvalifikacije za ligo prvakov. Pred dnevi je pogodbo z vijoličastimi podpisal Andrej Kotnik, izjemni vezisti, ki je pred tem prekinil sodelovanje z Gorico. Pisali smo, da se je Zahović dogovoril tudi s Celjem za prestop Rudija Požega Vancaša, toda to še ni vse.

Uspelo nam je izvedeti, da je Zahović uspel prepričati še enega nogometaša iz slovenske lige, da obleče vijoličasti dres. In to nikogar drugega, kot v tej sezoni enega najboljših nogometašev Mure in enega najboljših osrednjih branilcev v slovenski prvi ligi Špira Peričića.

peričić vidmar
alesfevzer.com
25-letnemu Splitčanu poleti poteče pogodba, tako da bo v Ljudski vrt prestopil brezplačno. Zanimivo, Zahović se je odločil, da Peričiću pogodbo pod nos pomoli ravno v trenutkih, ko Mariborčane čaka povratna polfinalna tekma z Muro in tudi prvenstveni obračun v naslednjem krogu na Fazaneriji. Peričić je klic vijoličastih logično sprejel, vse skupaj pa ni naletelo na odobravanje pri Anteju Šimundži.

Trener Mure se je odločil, da na Peričića do konca sezone ne bo več računal. Robustnega hrvaškega branilca tako danes ni v kadru za dvoboj s Triglavom, v tem trenutku se po naših informacijah sploh ne nahaja v Sloveniji, pač pa je doma, v Splitu.

Značke: pericic, maribor, mura

Članki iz rubrike