oranžno opozorilo Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, ...

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

1706792389-b60k4933-1706792354008 Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra ...

1696960818-172a6788-1696960549922 Reporter.si

Teorije zarote: bo Anžetu Logarju uspelo prevzeti...

Komplet za trening Ekipa24.si

Šik po francosko s slovensko noto

Afera ogroža von der Leyenovo politično prihodnost, saj poteka v obdobju pred evropskimi volitvami, Odkrito.si

Ursula von der Leyen in primer Pfizergate

luka doncic pljunil Ekipa24.si

Kaj? Luka Dončić je v neposrednem prenosu med ...

nu
nu
10 12.04.2019 12:44:24

NORIŠNICA! Pevnik SAM PROSIL, naj ga MANDARIĆ ODSTAVI! Ko boste videli tole, boste ODPRLI USTA!!

Jurij Kodrun
To je mogoče samo pri Olimpiji.

Milanu Mandariću je očitno postalo nerodno, da tako pogosto menja trenerje, zato se je tokrat odločil za nekoliko drugačen pristop. Drugače si namreč ni mogoče razložiti dejstva, da je Olimpija objavila pismo, v katerem je Robert Pevnik predlagal in prosil predsednika kluba, naj ga ... odpusti z mesta prvega trenerja. Pevnik se je bil očitno pripravljen ponižati do skrajnosti, da bi v svet poslali sporočilo, po katerem bi javnost morala trenersko zamenjavo razumeti, kot da se zanjo ni odločil Mandarić. Mi tega seveda ne kupimo, vi verjetno tudi ne. Kaj je Pevnik dobil v zameno za srce parajoče pismo, za čustveno prošnjo, pa ne vemo, a verjetno lahko sklepamo. Tako kot vi.

Celotno pismo brez posegov in popravkov objavljamo v nadaljevanju.

»Spoštovani gospod predsednik,

Vodenje Olimpije je zame od nekdaj predstavljalo izjemno čast in ponos. Hkrati pa sem se vedno zavedal tudi velike odgovornosti in pritiskov, ki jih ta posel prinaša s seboj. V preteklih treh mesecih sem skupaj s sodelavci skušal ta posel opraviti po najboljših močeh. Sledili smo viziji kluba in ciljem, ki ste jih tudi vi kot predsednik visoko zastavili v strategiji. V člansko moštvo Olimpije smo po najboljših močeh poskušali vključevati mlade razvijajoče se nogometaše, ki so prihodnost kluba. Hkrati pa smo se tudi trudili, da Olimpija tudi rezultatsko ne izgublja šampionskega videza. Delali smo trdno in vztrajno, o čemer pričajo tudi dobri rezultati. Nekje smo bili bolj, drugod manj prepričljivi, a zelo veseli in ponosni smo, če smo s svojim delom pripomogli k uresničevanju vizije največjega kluba v državi.

Člani strokovnega štaba smo po pogovoru prišli do zaključka, da v danih okoliščinah, ob izjemnih medijskih pritiskih, velikih pričakovanjih javnosti in v tako kratkem času ne bi mogli doseči veliko več, zato menimo, da bi morda bilo najbolje, da vodenje članskega moštva v naslednjih mesecih zaupate drugemu strokovnemu štabu, nam pa omogočite, da nadaljujemo svoje delo v dobro Olimpije, a na položajih, kjer smo delali že pred prevzemom vodenja članskega moštva. Seveda smo pripravljeni pomagati tistim, ki bodo nadaljevali to pomembno delo, da bi se novi strokovni štab čim bolj in v čim krajšem času vključil v vodenje članskega moštva NK Olimpija.«

Olimpija pa je k temu še komično dodala:

Po prejemu pisma je predsednik NK Olimpija Ljubljana danes zjutraj sklical nujni sestanek, na katerem se je o trenutnem stanju v klubu in nadaljnjih korakih pogovoril s sodelavci in trenerjem Robertom Pevnikom.

Na koncu je predsednik sprejel Pevnikov predlog in ocenil, da je časa malo, da je pred klubom še veliko pomembnih tekem, zato je potrebno hitro ukrepati. Robertu Pevniku in ostalim članom strokovnega štaba se je predsednik Milan Mandarić zahvalil za opravljeno delo v preteklih mesecih in poudaril, da je bilo za NK Olimpija Ljubljana to delo dragoceno in da klub še naprej računa na Roberta Pevnika in sodelavce. Kot je izpostavil predsednik, se je večkrat v zgodovini Olimpije izkazalo, da so lastni strokovni kadri ključ moči nogometnega kluba.

Predsednik Milan Mandarić se je odločil, da bo vodenje članskega moštva v zaključnem delu sezone 2018/19 prevzel še en Olimpijin trener, Safet Hadžić, ki se bo s sodelavci že danes vključil v priprave moštva za nedeljsko tekmo z Aluminijem.

Članki iz rubrike