nova zemlja Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

1715284723-172a1604-1715284697347 Necenzurirano

SD želeli rubiti vilo na Levstikovi. Han: ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Zaključek 1. sezone zaznamovale ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
4 10.04.2019 09:46:09

AFERA DRES nič drugega kot NOTRANJA SABOTAŽA?! Ekonom pripravil dres za KRONAVETRA, nato pa ...

Jurij Kodrun
Kdo je skril oziroma sunil dres Roku Kronavetru pred tekmo z Rudarjem?

Pri Olimpiji se še vedno ukvarjajo s tako imenovano "afero dres", ki je dvignila ogromno prahu v slovenskem nogometu. Zaplet je že znan: zmaji so zamudili na začetek zadnje tekme z Rudarjem, trener Robert Pevnik je po koncu pojasnil, da zato, ker v garderobi ni bilo dresa za Roka Kronavetra. "Kako je to sploh možno?" so se spraševali številni. Marsikdo je prst krivde usmeril v ekonoma Olimpije, toda vse bolj se zdi, da je šlo dejansko za - notranjo sabotažo!


Kot so izvedeli kolegi iz tiskane izdaje časnika Ekipa SN, je ekonom zmajev svoje delo opravil kot vedno. Medtem ko so bili nogometaši Olimpije na ogrevanju, je drese pripravil za vse igralce: od prvega do zadnjega. Tudi za Kronavetra. Toda ko so se igralci vrnili z zelenice, da bi se preoblekli, dresa za Mariborčana nenadoma ni bilo več tam. Neimenovani viri trdijo, da je dres za Kronavetra zagotovo bil pripravljen, zato se poraja vprašanje: kdo ga je vzel, skril, odvrgel neznano kam? Nekdo, ki ne bi smel vstopiti v garderobo? Ali kar eden od Kronavetrovih soigralcev, kot se vse bolj sumi in vse glasneje namiguje? 

Kakopak je potem zavladala panika. Če dresa za Kronavetra res ne bi bilo, seveda ne bi mogel zaigrati. Toda sledila je ekspresno hitra akcija ekonoma kluba. Slednji je imel na srečo Olimpije v bližnjem skladišču rezervni dres, zato je na igrišče lahko odšel tudi izkušeni napadalni vezist.

Članki iz rubrike