blagajna, denar, kraja Svet24.si

V centru Ljubljane sta otroka učila tatinske ...

melone Svet24.si

Dišeča melona za hidracijo telesa in zaščito ...

grad-poženik Necenzurirano

Bi kupili grad? Prodaja se tudi zaradi bivšega ...

tina gaber robert golob pl Reporter.si

Redek prizor: Robert in Tina, Janez in Urška so ...

slovenski navijac - turska novinarka Ekipa24.si

Huda scena! Slovenski navijač pristopil k turški...

Kaj nam je želela sporočiti? Odkrito.si

Nova teorija zarote! Kate nam želi sporočiti, da...

slovenija navijaci Ekipa24.si

Vroče kalkulacije! Kaj se mora zgoditi, da ...

nu
nu
1 09.04.2019 20:27:35

Real ga hoče KUPITI, Jürgen Klopp pa ob denarju ZAHTEVA še enega zvezdnika!

Profimedia
Zinedine Zidane in Florentino Perez želita ekipo okrepiti z zvezdnikom Liverpoola.

Njun načrt je, da Redsem speljeta Saida Maneja, toda na Anfieldu so odločeni, da Senegalca ne prodajo. Vseeno pa je stvar nekoliko bolj zapletena, kot se zdi. Mane bi namreč lahko odšel, a mora Real za uresničitev prestopa zaigrati na pravo struno.

Tu pa v igro pride Jürgen Klopp, ki se fantu zagotovo ne bo odrekel kar tako, saj gre za enega ključnih mož zasedbe. Pri Liverpoolu sicer že iščejo Manejevega naslednika in izbrali naj bi Nabila Fekirja, če bo Real resnično želel Senegalca, pa bo moral odšteti velikih 180 milijonov evrov.

Pogajanja bodo zagotovo neizprosna, Zidane si ga želi imeti - zlepa ali zgrda -, Real pa ne želi plačati takšne vsote. Zato je na plan prišla zamisel, po kateri naj bi bil volk sit in koza cela. Perez se je namreč pripravljen odreči enemu svojih zvezdnikov kot del plačila, preostali znesek pa bi nakazal na račun angleškega kluba.



Koga si je zaželel Jürgen Klopp, katerega galaktika vidi kot idealno rešitev za svojo ekipo? Je to kateri od napadalno usmerjenih igralcev, mogoče Isco, mogoče Marco Asensio? Pri Don Balonu so prepričani, da vedo odgovor na to vprašanje.

Gre za Raphaela Varana, 25-letni branilec je s francosko izbrano vrsto osvojil naslov svetovnega prvaka. Za nameček je fant izjavil, da bi rad zamenjal okolje in poiskal neke nove izzive. Liverpool bo poleti prodal Dejana Lovrena in Joela Matipa, zato bo branilska vrsta deležna okrepitev. Si predstavljate Varana v navezi z Virgilom van Dijkom? No, želja Liverpoola je znana, oviro pa bi znala predstavljati končna cena.

Pri Liverpoolu želijo ob Varanu dobiti še 60 milijoinov evrov, Real pa jih je pripravljen odšteti 20.

Galerija

Članki iz rubrike