evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Ana Bucik, Kris Jogan Njena.si

Sanjska poroka slovenske alpske smučarke

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
2 27.03.2019 17:50:23

ŠALJIVEC! Matjaž Kek EPSKO odgovoril na ŠOKANTNO PRIZNANJE Marcosa Tavaresa!

Grega Wernig
Matjaž Kek in Marcos Tavares.

Včeraj je bila v Ljudskem vrtu organizirana okrogla miza, v kateri sta Mastercard in NK Maribor predstavila nove vidike medsebojnega sodelovanja. Pod sloganom #Žogazbližuje bo namreč v Ljudskem vrtu organiziran družinski sektor, v katerem se bodo družine lahko zabavale pred, med in po tekmami. Še več, pri Mastercardu računajo, da bo za zadnji prvenstveni večni derbi v sezoni, 11. maja, pod Kalvarijo v družinskem sektorju sedelo 200 družin, ki bodo navijale za Maribor in ravno toliko družin, ki bodo stiskale pesti za Olimpijo. 

Gost okrogle mize je bil tudi Marcos Tavares, kapetan Maribora, ki je med drugim spregovoril tudi o tem, kako je na brazilskih stadionih. "V Braziliji je stokrat huje, a je to del nogometa. V Mariboru imamo na jugu Viole, ki nam zagotavljajo spektakel. Zelo pomembno pa je tudi, da imajo družine svoj sektor. Vse je šport, nogomet. Ko sem dobil prvega sina, je imel manj kot mesec dni, pa smo že šli na tekmo. V Mariboru nimamo težav, nogometaši potrebujemo podporo, je dobra za nas ter nam daje motivacijo in energijo. Šport je zelo pomembna reč v življenju. Da se družimo, da smo skupaj, ne glede na veroizpoved, kulturo ali barvo kože,« je začel Tavares.




In dodal: "Ko sem bil majhen, sem vedno čakal ves teden, da smo lahko konec tedna uživali na tekmah. Starši so med tednom delali od osmih zjutraj do osmih zvečer, nato pa je lahko oče v soboto ali pa nedeljo pripeljal na tekmo vso družino. Je pa bilo zanimivo, da smo takrat, ko sem bil že nogometaš, čakali po tekmi osem ur v slačilnici. Če smo izgubili, seveda." Na zadnji del se je hudomušno odzval tudi Matjaž Kek in se spomnil svoje neprijetne izkušnje, ko je bil še član Maribora. "Tu nekje sva," se je zasmejal slovenski selektor in imel pri tem seveda v mislih dogodek, ko so ga Viole ’ugrabile’ v klubskih prostorih pod zahodno tribuno Ljudskega vrta.

Članki iz rubrike