evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

sumi stanovanje xx Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Življenje spremenilo Saško in ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

ro
ro
0 27.03.2019 14:06:29

Kdaj bo konec težav!? V Ljudskem vrtu jih spet boli glava zaradi NOVE POŠKODBE

Grega Wernig
V nasprotju z večino prvoligašev se Mariborčani med reprezentančnim premorom niso odločili za prijateljsko preizkušnjo, v Ljudskem vrtu so se posvetili zgolj treningom.

Gotovo tudi zaradi precejšnjega števila manjkajočih igralcev; eni so imeli reprezentančne obveznosti, spet drugi okrevajo po poškodbah. Medtem se je edini član slovenske izbrane vrste vrnil v klub, Luka Zahović je v ponedeljek spet vadil skupaj s soigralci. Kenan Pirić in Nardin Mulahusejnović se bosta iz reprezentance Bosne in Hercegovine vrnila danes, tudi Žan Kolmanič in Nino Žugelj sta včeraj končala obveznosti v selekciji U-19, ki si je na kvalifikacijskem turnirju na Nizozemskem prizadevala za uvrstitev na evropsko prvenstvo.


Kar zadeva zdravstveni bilten, je že nekaj časa jasno, da je pred Jasminom Mešanovićem kar dolgo okrevanje, v tekmovalni ritem naj bi se zaradi težav z zadnjo stegensko mišico vrnil čez štiri tedne, še dolgo bo zunaj pogona tudi Luka Uskoković, novo ime za novo skrb na seznamu odsotnih pa je Martin Kramarič. Napadalno usmerjeni vezist si je poškodoval gleženj, vendar v tem trenutku še ni jasno, kako dolgo ne bo nared za največje napore. Obetavno je spoznanje, da je Gregor Bajde že v polnem treningu, prav tako vijoličaste veseli napredek Marka Šulerja, Jana Mlakarja in Blaža Vrhovca. 

Članki iz rubrike