favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
3 15.03.2019 20:32:17

Zlatko Zahović kot zmeraj brez DLAKE NA JEZIKU - SPET je spregovoril o sodnikih! Vsak dvom je ...

Drago Wernig - TAKA
Športni direktor vijoličastih se je oglasil pred večnim derbijem.

Zlatko Zahović se je oglasil pred jutrišnjim večnim derbijem na Stožicah. Večnim derbijem, ki bi v primeru mariborske zmage že praktično odločil novega državnega prvaka. Če bodo vijoličasti v prestolnici slavili, bodo Olimpiji pobegnili na velikanskih 13 točk razlike in boj za naslov prvaka bi bil praktično že odločen. 


Športni direktor vijoličastih je za TV Slovenija spregovoril tudi o glavnem delivcu pravice na jutrišnjem dvoboju - Damirju Skomini. "Sodil bo eden najboljših sodnikov na svetu in vsak dvom je odveč," je dejal Zahović. In nato odgovoril tudi na očitke, da so v zadnjem času preveč govorili o sodnikih in s tem želeli le odvrniti pozornost od zadev, ki so se dogajale v klubu. "Nismo pa na sodniške napake opozarjali zato, da bi odvračali pozornost od zadev v klubu. Razumem, da ob vsaki izjavi, vsak človek vidi na svoj način, toda zagotovo nismo opozarjali zato. Enosmernih napak je bilo preveč," je pojasnil. 

Bo Zahović, tako kot je to v navadi, na jutrišnjem derbiju sedel zraven Darka Milaniča na vijoličasti klopi? "Nisva še govorila s trenerjem, kje bom spremljal derbi. Verjemite pa, da je na klopi dosti lažje," je odgovoril snovalec kadrovske politike pod Kalvarijo. Na TV Slovenija so sicer napovedali, da bodo celoten intervju z najboljšim strelcem v zgodovini slovenske reprezentance zavrteli jutri pred derbijem ... 

Članki iz rubrike