Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
2 15.03.2019 16:25:50

PREOBRAT NA POMOLU: Zvezdnik Reala Bale razkril, kje želi končati kariero

Reuters
Gareth Bale razkril svoje želje za prihodnost.

Garethu Balu na Santiago Bernabeuu v letošnji sezoni ne cvetijo rožice. Minut in golov je manj kot bi si želel, soigralci se mu posmehujejo, gledalci mu žvižgajo. Zdaj se je na klop vrnil še Zinedine Zidane, pa so številni prepričani, da bo Valižan po koncu sezone pospravljal kovčke.


Toda, če bi vprašali Bala, bi ostal v Madridu do konca kariere. Vsaj tako pravi njegov zastopnik Jonathan Barnett. "Do konca kariere želi igrati za Real. Gareth bo najprej govoril z gospodom Zidanom in videli bomo, pri čem smo. Po koncu sezone se bomo znova usedli," pravi Barnett, ki ne beži od tega, da Zidane v preteklosti ni bil prav velik občudovalec hitronogega Valižana. "Gareth je želel igrati na en način, Zidane je od njega pričakoval nekaj drugega. To je bil vzrok nesporazumov, ki so se s časom le še poglabljali."


Njegov zastopnik je sicer prepričan, da si Bale zasluži (še eno) priložnost. "Če bo nekaj tekem zapored dobil priložnost, je lahko na ravni Cristiana Ronalda. Mislim, da si je zaslužil več spoštovanja s strani španskih novinarjev in Realovih navijačev. Samo poglejte njegovo statistiko odkar je v Madridu."


Številke so res na njegovi strani, v petih letih in pol je dosegel 101 gol, od tega nekaj ključnih, kot denimo v lanskoletnem finalu LP proti Liverpoolu.


Bale si torej želi ostati. Seveda pa bo vsaj nekaj potrebno vprašati tudi novega/starega trenerja Reala Zinedina Zidana. Zadnjo besedo bo imel Francoz.

Članki iz rubrike