Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Tekmovalci Kmetija 2023 Njena.si

Tekmovalka Kmetije se je poročila

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
15 12.03.2019 14:47:15

MARIBOR VRAČA UDAREC! Da smo pred derbijem ZAHTEVALI srečanje s sodniki? Resnica je, da ...

Maribor se je odzval na dejstvo, da naj bi pred derbijem zahteval sestanek s sodniki.

Po navedbah Dela naj bi po številnih pritoževanjih nad sodniki Mariborčani zahtevali sestanek s sodniki. Zdaj so se na navedbe odzvali tudi v štajerski prestolnici. 

"Bliža se derbi. Gre za najbolj odmevno tekmo slovenske lige in razumljivo je pozornost, namenjena sobotnemu obračunu vodilnih moštev, večja kot ponavadi. Pri NK Maribor pričakujemo derbi v pozitivnem razpoloženju, priprave potekajo po predvidenem programu, moramo pa se odzvati na zapis z naslovom Maribor je zahteval sestanek, ki ga ne bo, objavljen v torkovi izdaji časnika Delo.

Govoric ali medijskih zapisov običajno ne komentiramo, tokrat pa gre za neresnico in obtožbo, ki zahteva pojasnilo. Zdi se nam skrajnje neprimerno na tako zavajajoč način zapisati sestavek, kot so to storili v športnem uredništvu Dela.

Obveščamo javnost, da NK Maribor ni zahteval nobenega sestanka z vodstvom sodniške organizacije! Podtikanja o zakulisnih igrah brez preverjanja dejstev so žaljiva, neprimerna in pričakujemo opravičilo športnega uredništva Dela z objavo v najkrajšem možnem času.

Veselimo se derbija, naslednjih 90 minut bo znova pomenilo najboljšo promocijo lige, žal pa tovrstne medijske manipulacije mečejo temno senco na spektakularni večer slovenskega nogometa, preden smo sploh dočakali začetni sodniški žvižg."

Značke: maribor, sodniki

Članki iz rubrike