Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
0 12.03.2019 14:44:06

BESNI Guardiola se je spravil na NOVINARJE: Kako si drznete!?

vszi
V pričakovanju dvoboja med Manchester Cityjem in Schalkejem je moral Pep Guardiola odgovarjati tudi na vprašanja o svoji prihodnosti.

Pred španskim strategom in Manchester Cityjem je odločilno obdobje: v premier ligi bodo skušali obdržati prvo mesto na lestvici, v ligi prvakov pa jih na povratni tekmi čaka trdoživi Schalke. Sinje modri so se na prvi tekmi uspeli izvleči in zmagati s 3:2, toda njihova naloga še zdaleč ni končana. 

Je pa moral Guardiola pred tekmo odgovarjati tudi na vprašanja o svoji prihodnosti. Mediji so ga namreč v zadnjih dneh povezovali s trenerskim stolčkom Juventusa. To ga je povsem vrglo iz tira. "Družbena omrežja imajo velik vpliv, a ne razumem, zakaj so o tem, da odhajam v Italijo, poročali tudi večji mediji. Nekdo nekaj napiše na družbeno omrežje, nato pa vsi poročajo o tem, kot da to resnično poteka, pri tem pa se niti ne potrudijo, da bi poklicali in se pozanimali pri mojem klubu, agentu ali pa Juventusu. S Cityjem me veže še dveletna pogodba. Ostal bom v Manchestru. Ne odhajam nikamor, razen če me vmes odpustijo. Upam, da bom ostal še dve leti, in nato morda še eno dodatno," je besnel Guardiola. 

Članki iz rubrike