Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
8 05.03.2019 19:51:04

MARIBOR jih je izzval in zdaj tudi - DOBIL ODGOVOR! Vijoličasti, RES JE, napake SE DOGAJAJO, toda ...

Grega Wernig
Nogometna zveza Slovenije pravi, da ni odgovorna za sojenje v Prvi ligi Telekom Slovenije, a je vseeno podala svoje mnenje.

Spomladi sta bila v Prvi ligi Telekom Slovenije odigrana šele dva kroga, pa so Mariborčani že kar nekajkrat močno udarili po sodnikih. Nazadnje včeraj, ko se je po Darku Milaniču in Zlatko Zahoviću oglasil celo prvi mož kluba Drago Cotar. Vse izjave iz štajerskega tabora so kakopak močno odmevale, prišle pa so tudi do Nogometne zveze Slovenije. Slednja sicer poudarja, da ni tista, ki je zadolžena za sojenje v Prvi ligi Telekom Slovenije, a je med vrsticami vseeno odgovorila Maribora. In poudarila, da se napake pač dogajajo. V škodo in v korist vseh klubov v 1. SNL.

"Za sojenje v Sloveniji je pristojna Zveza nogometnih sodnikov Slovenije. Nogometna zveza Slovenije kot krovna nogometna organizacija v Sloveniji ni pristojna za presojanje konkretnih sodniških odločitev, niti ne želimo komentirati izjav v medijih povezanih s sojenjem. Verjamemo, da je kakovost sojenja za vseh deset ekip v Prvi ligi Telekom Slovenije enaka in ob dejstvu, da se lahko zgodijo tudi napake, za katere smo prepričani, da so nenamerne, to ne more vplivati na splošno percepcijo, da je sojenje v Sloveniji kakovostno. Takšne in drugačne situacije s tekem sproti analizira sodniška organizacija, ki na podlagi teh analiz tudi sprejema konkretne odločitve glede sodnikov," so zapisali na Gorenjskem, kjer zdaj že kar nekaj časa domuje NZS.

Značke: plts, slovenska-liga, nzs

Članki iz rubrike