GJtPNFnW4AAxeMl Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se ...

433132554_2134136413613298_5685619191041566114_n Svet24.si

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija portugalska ronaldo 3 Ekipa24.si

Jaaaa!!! Norišnica v Stožicah, Slovenija na ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

peter prevc Ekipa24.si

Največji hit! Pojavil se je posnetek enega od ...

nu
nu
4 05.03.2019 11:36:21

Roberta Pevnika muči HUD GLAVOBOL! Olimpija bo v Kranju OSLABLJENA, manjkal bo tudi - NAJBOLJŠI!

www.alesfevzer.com
Olimpija bo na naslednji tekmi oslabljena.

Olimpija je v spomladanski del sezone startala z dvema zmagama, že v soboto pa jo čaka naslednja zahtevna preizkušnja. Triglav je že res pri dnu lestvice slovenske lige, a je hkrati res, da so Kranjčani v tem letu slavili na obeh odigranih tekmah. Zdi se torej, da je pred nami prava poslastica, toda trener ljubljanskega kluba Robert Pevnik ni brez skrbi. Še več, muči ga hud glavobol, saj bo moral konec tedna začetno postavo sestaviti brez - najboljšega!

Poleg Mackyja Bagnacka, ki bo odslužil še zadnjo tekmo prepovedi igranja zaradi izključitve na jesenskem gostovanju v Kidričevem, kjer je nešportno udaril zdajšnjega soigralca Roka Kidriča, bo Olimpija tudi brez najboljšega podajalca tako kluba kot celotne lige Asmirja Suljića. Nogometaš iz Bosne in Hercegovine, ki ima tudi potni list Madžarske, je ob zmagi nad Celjem prejel rumeni karton, ker je bil že njegov četrti v sezoni, bo v Kranju zgolj gledalec. Glede na njegovo trenutno formo je za Olimpijo to zares sila neprijetna novica. Po drugi strani bi se lahko v ekipo vrnil Rok Kronaveter, ki je menda bolj kot ne okreval po poškodbi gležnja.

Oslabljen bo sicer tudi Triglav, tudi Kranjčani bodo pogrešali sila vplivnega člena svoje ekipe. Zaradi že sedmih rumenih kartonov, kar je za napadalca precej nenavadno, bo počival kapetan Luka Majcen.

069-6-suljic af
Asmir Suljić
alesfevzer.com

Članki iz rubrike