Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
1 15.02.2019 11:15:38

MARIBORSKE težave s poškodbami. DARKO MILANIČ razkriva, kakšno je stanje posameznih igralcev

Drago Wernig - TAKA
Vijoličasti imajo kar nekaj preglavic.

Mariborčani so sklenili priprave v Beleku, po prostem koncu tedna bodo v Ljudskem vrtu misli usmerili v spomladansko premiero proti Muri. Primorski strokovnjak na vijoličasti klopi poudarja, da je z opravljenim zadovoljen, nekaj nejevolje povzročajo poškodbe, Darko Milanič razkriva, kakšno je stanje s posameznimi igralci.

Mitja Viler na četrtkovi preizkušnji ni igral. "Šlo je bolj za ‘šparanje’, da ne bi prišlo do morebitnih večjih težav. Bil je v zelo dobri formi in nismo želeli tvegati. Tri dni je počival, bo pa zagotovo z nami v delovnem ritmu od ponedeljka."

Dvoboj s Kazahstanci je preskočil tudi Jan Mlakar. "Prisotne so težave s kolenom, ki trajajo zdaj že skoraj dva tedna. Ni hudo, a še ne more trenirati s polno obremenitvijo," pravi Darko Milanič.

Gregor Bajde je priprave zapustil predčasno. "Zaradi bolečin v hrbtu je dejansko izgubil celotne priprave v Turčiji in je z razlogom odšel na terapije v Čatež. Čakamo na potrditev, ali se lahko pridruži v naslednjem tednu."

Nekaj težav prav tako ima Denis Šme. "Vrača se po dolgem premoru, prišlo je do vnetja operiranega kolena po intenzivnem ritmu, a bo hitro okej. Potem je tukaj nekaj manjših zadev, Mulahusejnović je dobil močan udarec na treningu predzadnji dan," je povedal nekdanji kapetan slovenske izbrane vrste, dodatno skrb pa povzroča spoznanje, da sta na tekmi s Kairatom Dino Hotić in Martin Kramarič odšepala z igrišča, resnost nujnih poškodb za zdaj še ni znana.

Članki iz rubrike