Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Jure Bohorič
Jure Bohorič
0 15.02.2019 00:13:07

Kdo je koga PREVARAL?! Mandarić prodal POŠKODOVANEGA VRATARJA, Olimpija ostala brez VEČINE DENARJA!

Milan Mandarić
Martin Metelko / M24.si
Saj ni res, pa je ... Aljaž Ivačič je iz Olimpije v ZDA odšel poškodovan!

Aljaž Ivačič se je nedolgo tega poslovil od Olimpije in podpisal za Portland, a bo moral na debi v Severni Ameriki čakati še kar nekaj časa. Razlog je bizaren: Ivačič je na pot v Združene države Amerike odšel – poškodovan!

Toda poškodba sploh ni bila največja skrb vratarja iz Domžal. Ivačič je trepetal celo pred tem, da se bo moral vrniti v Slovenijo! Ko so pri Portlandu izvedeli, da je Ivačič poškodovan, so bili besni in resno so se spogledovali celo z razveljavitvijo prestopa. Da bi bila to zanj katastrofalna novica, ni dvoma. No, čeprav bo Ivačič kljub poškodbi ostal član Portlanda, pa so njegove zdravstvene težave krive za to, da je mrak na oči padel vodilnim možem Olimpije. Kot je razkril Richard Farley, novinar uradne spletne strani Portlanda, je klub iz Oregona zaradi Ivačičeve poškodbe vnovič začel pogajanja z Olimpijo in na koncu dosegel občutno znižanje odškodnine. Ivačič je zmajem sprva prinesel okrog 250.000 dolarjev, Farley pa zdaj trdi, da je Portland "dobil nazaj večino zneska, namenjenega odškodnini za Ivačiča". Neuradno naj bi Olimpija na koncu dejansko zaslužila zgolj 50.000 dolarjev!

MED ŠEST IN OSEM TEDNI
O besedah nekoga, ki deluje v klubu, kakopak ne gre dvomiti, sploh zato, ker je Farley v nadaljevanju pogovorne oddaje Soccer Made in Portland vse skupaj podrobno opisal: "Ivačič je prišel pred tremi, štirimi tedni, a se dejansko še ni priključil ekipi. Ni ga bilo na pripravah v Kostariki, bil je v Portlandu, kjer se je posvečal telesni pripravljenosti. Toda pojavila se je težava na zdravniškem pregledu, in sicer z gležnjem. Zaradi tega sta se morala kluba na novo dogovoriti o pogojih prestopa. Kljub težavi bo ostal v klubu, toda v tem tednu bo odšel na operacijo. Po posegu bo za okrevanje potreboval med šest in osem tednov. Nov dogovor je finančno ugodnejši za Portland, pri katerem so se morali odločiti, ali bodo prestop sploh izpeljali. Ker je igralec res želel ostati, Portland prestopa na koncu kljub vsemu ni odpovedal."

Ali so pri Olimpiji vedeli, da je Ivačič poškodovan, ko so ga prodali Portlandu, mediji v ZDA ne poročajo. Da so si Ljubljančani ne glede na vse naredili medvedjo uslugo, pa drži kot pribito. Saj veste, kako pravijo: dober glas seže v deveto vas, slabši pa še dlje … Naj tega, da je brez večjega dela odškodnine ostala v trenutku, ko je stanje v blagajni vse prej kot rožnato, niti ne omenjamo.

965-6-7-aljaz ivacic
Martin Metelko

Članki iz rubrike