Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
20 11.02.2019 18:13:52

BIZAREN NAPAD na Vombergarja! Mandarić nadenj z NEVERJETNIMI BESEDAMI: On je še VEDNO OTROK, zaradi KOMUNISTOV ...

Grega Wernig
Olimpija podi Andresa Vombergarja iz kluba, Milan Mandarić pa je vidno nezadovoljen, ker napadalec noče prestopiti v Rusijo.

Ker ne želi zapustiti Olimpije oziroma zavrača selitev v Rusijo, se je Andres Vombergar očitno znašel v sila neugodnem in neprijetnem položaju. Napadalec, ki ga želi Ufa, on pa tja noče oditi, je bil zdaj tarča neverjetnega javnega napada Milana Mandarića, ki je nogometaša svojega kluba vnovič javno okrcal. In to s kakšnimi besedami. Potem ko lani poleti ni bil dovolj dober zanj, mu zdaj predsednik zmajev očita, da je še vedno - otrok! In da ne zna razmišljati s svojo glavo. Saj ni res, pa je ...

"On je očitno še vedno otrok, čeprav je star 24 let. Posluša očeta in agenta, namesto da bi se odločil sam, kar me preseneča," je za Sportal dejal Mandarić, ki si je v Turčiji vzel kar nekaj časa za slovenske novinarje, in nadaljeval: "Želita ga Videoton in Ufa. V Rusiji ga želijo športni direktor, trener in predsednik kluba, ponujajo veliko, a tja noče. Tako naj bi bilo zaradi tega, ker ima njegova družina Ruse za komuniste, komunisti pa so Slovencem v preteklosti povzročili obilo gorja. Predvsem slovenski koloniji iz Argentine. Oni na to gledajo malce drugače, v kar skoraj ne morem verjeti. Lahko bi zaslužil 400 tisoč evrov in prišel v klub, v katerem mu ne bi manjkalo nič, dobival bi še bonuse in premije, a noče. Tudi Jokić, ki je bil že marsikje, mu je rekel, da se tako lepo ni imel še nikjer, ampak ne, zaradi komunizma noče tja."



Svoje je dodal tudi novi športni direktor Fabijan Komljenović, ki je prepričan, da bi Vombergar preprosto moral prestopiti, saj naj bi to celo dolgoval Olimpiji?! "Mislim, da mu je Olimpija nekaj dala, v njenem dresu se je prebil tudi do reprezentance, in zdaj je čas, da bi ji kaj vrnil. Če bo ostal tukaj, okej, ampak mislim, da je čas za nov korak. Bomo videli, nekaj časa je še," je poudaril Hrvat in nato v nekoliko mirnejšem tonu dodal: "Če bo ostal pri Olimpiji, nam bo pa seveda prišel še kako prav. Res je, da ga zdaj nekaj časa ni bilo zraven, a on je lev, ki grize in bo hitro nazaj."

Po takšnih odmevnih besedah se kakopak poraja ključno vprašanje: je nadaljevanje sodelovanja sploh možno? Fant iz Buenos Airesa je prvič že pogoltnil težke Mandarićeve besede, v drugo pa bo to sila težko storil. No, če bo odšel, bo vseeno naredil uslugo Mandariću. Da ga slednji podi iz Stožic, je več kot očitno.

Članki iz rubrike