jonas Odkrito.si

Jonas Žnidaršič in Inti Šraj nov par?

melania trump_valentinovo 6 Svet24.si

FOTO: To je na valentinovo dobila Melania, ampak ...

smrt prehod Petisvet.si

Znanstveniki dokazujejo življenje po smrti!

sedmerčki Svet24.si

Ne trojčki, ne peterčki, 25-letnica je ...

avto_tehnični pregled Svet24.si

Avto pripeljala na tehničnega in ostala brez ...

Liam, Miley Cyrsu Najstnica.si

Miley Cyrus delila še več fotografij s poroke

Isaac Palma in žena Patricija Njena.si

Tako svojo nosečo ženo razvaja Isaac Palma

nu
nu
0 09.02.2019 19:56:40

DARKO MILANIČ po dvoboju z Zvezdo: Ne, tega NITI PO NAKLJUČJU ne morem reči

Grega Wernig
Kljub porazu je trener Maribora videl tudi dovolj dobrih stvari.

Mariborčani so v petek odigrali tretjo tekmo na pripravah v Turčiji. Crvena zvezda je zmagala z 1:0, toda Darko Milanič poudarja, da je dvoboj postregel tudi z razlogi za zadovoljstvo. "Pristop, sodelovanje v obrambi in napadu. Čvrstost v dvobojih, spoznanje o močno prisotni želji po zmagi. Ob dobrem onemogočanju kvalitete v napadu tekmecev smo imeli tudi priložnosti za zadetek. Lahko bi se izognili porazu, a to ne spreminja ugotovitve, da smo odigrali odlično tekmo," je povedal trener 14-kratnih prvakov.

Velikan z Marakane je bil nadvse zahteven tekmec, njegovo kakovost razkriva spoznanje, da je v tej sezoni igral v skupinskem delu lige prvakov. "Za nas je bila to dobrodošla preizkušnja, ker smo igrali z zelo dobro organiziranim tekmecem. Proti njim moraš biti na res visoki ravni, če želiš priti do uspeha. Namen je dosežen, zadovoljen sem, da smo izbrali takšnega nasprotnika. Dobili smo veliko pomembnih odgovorov," pravi Darko Milanič.

Med pripravami v Turčiji se delijo tudi dresi za začetek spomladanskih prvenstvenih obračunov. "Načrt, da bi nekateri igrali dlje, smo imeli že proti Spartaku. Prvenstvo se približuje in fantje, razumljivo, dobijo več minut, vse s ciljem, da bi bili pripravljeni na začetek spomladanskega dela. Niti po naključju ne morem reči, da je to enajsterica, ki bo dobila priložnost na prvi uradni tekmi. Večkrat sem že omenil, da lahko posežemo po različnih rešitvah. Včasih se bomo pri postavitvi prilagajali tekmecem in tokrat smo bili sestavljeni, da odigramo dobro tekmo proti Crveni zvezdi," je pojasnil primorski strokovnjak na vijoličasti klopi.

savic handanovic gw
Grega Wernig

Članki iz rubrike