kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ba
ba
1 09.02.2019 19:04:31

NORI MADRIDSKI DERBI bo še nekaj časa DVIGAL PRAH! Veliko prahu … Zlasti NAJSTROŽJA KAZEN za Real (video)

Reuters
Kraljevi klub slavil v mestnem obračunu.

Stadion Wanda Metropolitano je gostil veliki madridski derbi, v katerem je slavil kraljevi klub, Real je s 3:1 ugnal Atletico, za katerega je Jan Oblak branil vso tekmo. Dvoboj pred nekaj več kot 67 tisoč gledalci je bil izjemno razburljiv, zaznamovale so ga tudi odločitve s pomočjo VAR-a.

Real je povedel v 16. minuti, ko se je v kazenskem prostoru odlično znašel Casemiro in z atraktivnim strelom ugnal slovenskega čuvaja mreže. Devet minut zatem je Antoine Griezmann poskrbel za izenačenje, toda veselje se je zgodilo z zamikom, saj je sodnik Fernandez zahteval pomoč VAR-a. Dišalo je po prepovedanem položaju, a so posnetki razkrili, da je bil gol regularen.

V končnici prvega polčasa pa se je zgodil trenutek, ki bo gotovo dvigal prah še kar nekaj časa. Po posredovanju nad Viniciusem je delivec pravice pokazal na belo točko, a zdelo se je, da je bil mladi zvezdnik Reala nepravilno oviran že pred kazenskim prostorom. In tako se je marsikomu zdelo tudi potem, ko je sodnik spet posegel po VAR-u, a je naposled pokazal na enajstmetrovko, ki jo je realiziral Sergio Ramos.

V deveti minuti nadaljevanja se je Alvaro Morata sijajno odzval po dolgi podaji in s prefinjenim lob udarcem zadel v polno, toda video-tehnologija je razkrila, da je bil pred tem za nekaj centimetrov v prepovedanem položaju. Zmago Reala je v 74. minuti po lepem protinapadu postavil Gareth Bale in ob soočenju z Janom Oblakom zadel za končnih 3:1.

Real ima zdaj na drugem mestu točko več od Atletica in pet manj od vodilne Barcelone, ki ima tudi tekmo manj.

Značke: atletico, real, var

Članki iz rubrike