mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

jb
jb
5 08.02.2019 11:10:06

Olimpija sanja MASTNO ODŠKODNINO, toda Andres Vombergar ZAVRAČA naravnost NORO PONUDBO iz Rusije

www.alesfevzer.com
Kaj se dogaja z Andresom Vombergarjem?

Potem ko je Rapid, podobno kot Nantes, pred dnevi dokončno padel v vodo, se glede Andresa Vombergarja poraja vprašanje, kaj zdaj. Olimpija je pripeljala Roka Kidriča, kakopak tudi z mislijo, da bo ostala brez Vombergarja. No, telenovela vendarle še ni povsem zaključena, saj klubi v nekaterih državah še vedno lahko trgujejo. Tudi tisti iz Rusije, kamor želi Vombergarja na vsak način zvabiti Ufa.


Klub iz republike Baškortostan je za fanta iz Buenos Airesa pripravljen plačati 1,5 milijona evrov, hkrati je v igri še nekaj dodatnih aneksov in bonusov, ki bi lahko Olimpiji prinesli še večji zaslužek. Ob tem Vombergarju nudi 400.000 evrov letne plače, kar je približno štirikrat več od tega, kar napadalec zasluži z igranjem pri Olimpiji.

Vse lepo in prav, če naj bi dal Vombergar odločno vedeti, da ga selitev v Rusijo niti po naključju ne zanima. Pa čeprav naj bi ga številni še kako prepričevali, da bi to bila odlična poteza za njegovo kariero … Finančno bi bil brez dvoma na precej boljšem, a očitno je Vombergar ne glede na vse ocenil, da to vendarle ne bi bil korak v pravo smer. Ga bodo Ljubljančani vseeno prepričali? Bomo videli ...

Članki iz rubrike