atene saharski pesek Svet24.si

Atene je pogoltnila oranžna meglica saharske ...

požar Škofljica Svet24.si

Foto: Po obsežnem požaru župan občine ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
6 14.01.2019 20:52:52

TUDI MED 28 NE: Za Sunnyja v Mariboru ni sonca

Drago Wernig - TAKA
Trener Maribora Darko Milanić je ob vstopu v drugi teden priprav oklestil kader. Priprave v Moravskih Toplicah bo nadaljevalo 28 igralcev.

V dobro znanem okolju, ki z ogrevano travnato površino omogoča odlične pogoje, bodo trenirali Handanović, Pirić, Cotman, Irgolič, Šuler, Ivković, Rajčević, Šme, Uskoković, Viler, Kolmanič, Milec, Klinar, Vrhovec, Pihler, Dervišević, Cretu, Bajde, Vršič, Hotić, Kramarič, Felipe Santos, Žugelj, Tavares, Mlakar, Mešanović, Zahović in Mulahusejnović. V primerjavi s prvim tednom so tako dopadli Koblar, Maher, Štor, Matko in Sunny Omoregie.

"Fantje, ki so ostali doma, so priključeni k treningom mladincev. Maher in Matko se bosta po potrebi znova pridružila pozneje. Milec še vedno trenira po posebnem programu, Uskoković ima za seboj daljši premor in bomo najprej z njim opravili test, ki bo pokazal, kako mu bomo odmerjali naslednje aktivnosti. Zaradi specifike zimskih priprav se dogajajo manjše težave s prilagajanjem na trda igrišča, tako da so fizioterapevti že imeli nekaj dela. Ko bodo obremenitve večje, bo treba upoštevati tudi večjo možnost poškodb, vsi skupaj pa moramo popaziti, da bodo imeli fantje čim manj težav," je za klubsko spletno stran dejal Milanič.

Članki iz rubrike