900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

vladimir-tintor Njena.si

Zgodil se je preobrat, snema se 4. sezona Botrov

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 14.01.2019 13:08:14

Dajte mu ŠE ENO ŽOGO! James Harden zgrešil kar 16 (!) TROJK, a bil vseeno IZJEMEN! (video)

Reuters
Kakšna noč za Jamesa Hardna.

James Harden je zagotovo najboljši 'napadalec' med vsemi košarkarji v ligi NBA. Najpopularnejša brada v svetu košarke dosega točke s takšno lahkoto, da je to nekaj neverjetnega. A tudi Harden lahko ima slab večer. No, če lahko sploh temu tako rečemo. Harden je imel ne slab, pač pa zelo čuden večer ... 

Izjemni košarkar Houstona je bil znova z naskokom najboljši posameznik svojega moštva, ki je izgubilo proti ekipi Orlanda, saj je dvoboj končal s kar 38 točkami na svojem kontu, dodal je še 9 skokov in 12 asistenc. Fantastično, kajne? A Harden je do tega dosežka prišel s kar 16 zgrešenimi trojkami! Da, prav ste prebrali. Brada je za tri metala 1/17 in s 16 zgrešenimi trojkami izenačila rekord po številu zgrešenih metov za tri na eni tekmi! V celotni zgodovini lige NBA je samo še Damon Stoudamire na eni tekmi zgrešil 16 trojk (metal je 5/21 za tri). 



Toda Harden je ob negativnem rekordu izenačil tudi enega zelo pozitivnega. Brada je na tekmi z Orlandom še šestnajstič zapored na tekmi dosegla 30 ali več točk! Da, prav ste prebrali! Harden je 16 tekem zapored končal s 30 ali več točkami na svojem kontu, kar je dosežek, ki je v zgodovini lige NBA uspel le še Kobeju Bryantu. Če bo Harden na naslednji tekmi Houstona (pomerili se bodo z Memphisom) dosegel 30 ali več točk, bo postal edini košarkar v ligi NBA, ki je na sedemnajstih zaporednih tekmah presegel mejo 30 točk.

Vseh 16 Hardenovih zgrešenih trojk si lahko pogledate TUKAJ

Članki iz rubrike