jure kosir in njegova simona_preview Odkrito.si

Jure Košir se je zaradi otrok preselil

horoskop Svet24.si

Horoskop za petek, 18. januarja

duhovna ženska Petisvet.si

Če veste to, vidite v človeka skozi barve!

sneg, novo mesto1 Svet24.si

FOTO: Ponekod po Sloveniji močno sneži. ...

Lunin mrk, 27. 7. 2018 Svet24.si

Vse kar morate vedeti o prihajajočem luninem mrku

Kesha Najstnica.si

Znana pevka delila pomembno sporočilo

TANJA ZAGAR Njena.si

Zaprite usta: Ja, to je Tanja Žagar!

nu
nu
3 12.01.2019 20:03:24

Kek najprej prepričal Oblaka, kako pa mu je šlo s KAMPLOM? Tu je odgovor selektorja

Profimedia
Slovenski selektor se je danes mudil v Portoržu na trenerskem seminarju.

Seveda je spregovoril o številnih temah, po tem, ko mu je skupaj z vodstvom NZS uspelo prepričati Jana Oblaka, da spet obleče dres s slovenskim grbom na prsih, pa je bilo najbolj zanimivo vprašanje, kaj storiti s Kevinom Kamplom.

Vezist Leipziga je najavil konec reprezentančne kariere ter dejal, da se bo posvetil klubu, Matjaž Kek pa je o tem dejal naslednje. 

"Informacije o Janu Oblaku ste dobili pravočasno. Ko se bo kaj takega zgodilo pri Kamplu, jo bomo prav tako posredovali navijačem in ostalim," ali prevedeno, za zdaj se na destinaciji Kek-Kampl ni zgodilo še nič. Je pa selektor v Portorožu na seminarju trenerjev še enkrat poudaril, kdo bo igral za njegovo slovensko reprezentanco.

kek oblak"Pomembno je, da igrajo najboljši, najprej morajo biti seveda vpoklicani, nato pa morajo imeti željo igrati," je poudaril za zbrane medije v Portorožu. 

Na končno odločitev v zadevi Kampl bo treba tako še malce počakati. Kek pa veliko prostega časa ne bo imel, saj ga že kmalu čaka drugi krst na klopi izbrane vrste, ko se bo proti koncu januarja v Španiji z B reprezentanco, sestavljeno večinoma iz nogometašev prve slovenske lige, pomeril s kitajsko selekcijo do 25 leta starosti. 

Značke: nogomet, kek, selektor, nzs, kampl

Članki iz rubrike