vesna janković Odkrito.si

Vesna Janković otroka pustila njemu in pobegnila ...

Jan Plestenjak, modrijani, blaž švab Svet24.si

Modrijani so bili prestrašeni, ko jih je poklical...

duhovna oči roke Petisvet.si

Grobe besede v naše življenje pritegnejo ...

julen, iskanje, totalan, iskalna akcija Svet24.si

Še nekaj metrov do malega Julena, a gre zelo ...

jeza Svet24.si

Tedenski horoskop: zalomilo se bo marsikaj

uros in senka Njena.si

DJ Umek se je poročil

reka ljubezni požar Njena.si

Reka Ljubezni: Razkrito, kdo je Terezin otrok

nu
nu
11 09.01.2019 09:59:23

PREKIPELO MU JE! Slovenski trener se je takole POSTAVIL V BRAN Robertu Pevniku: Ko ste imeli za trenerje ...

arhiv Ekipe SN
Robert Pevnik je novi trener Olimpije, navijači pa te novice niso pospremili z navdušenjem.

Olimpija je včeraj potrdila, kar se je v nogometni javnosti govorila že nekaj časa. Robert Pevnik je postal novi članski trener in zapolnil vrzel, ki je nastala po odhodu Zorana Barišića.

A te novice navijači ljubljanskega prvoligaša niso sprejeli ravno z velikim navdušenjem, precej je takšnih, ki menijo, da je bila to velika napaka. Še posebej je završalo na družabnem omrežju, nekateri komentarji so bili že kar malce žaljivi. Upravičeno? Nikakor! Celjski strateg si zasluži priložnost, v preteklosti je že večkrat dokazal, da se lahko kosa s takšnim izzivom. Kakšne načrte pa ima z njim predsednik Olimpije Milan Mandarić, ki trenerje menja kot po tekočem traku, pa je že popolnoma druga zgodba.

Je pa zato Pevniku jasno v bran stopil slovenski nogometni trener Iztok Kapušin. Nekdanji slovenski nogometaš, ki je v trenerski karieri med drugim vodil tudi celjskega prvoligaša, je zlobnim komentatorjem poslal zelo jasno sporočilo: "Ko ste imeli za trenerje razne Stolice in Linte, ste vsi govorili "želimo veliko sreče novemu trenerju, ipd." Zdaj, ko je trener postal Slovenec, Robert Pevnik, zdaj pa kar naenkrat pomisleki, dvomi ... Slovenija ima odlične trenerje, našo strokovnost priznavajo vsi v Evropi! Naš problem je, ker se ne cenimo, ne samo v športu, tudi drugje. Robert Pevnik je odličen trener in to bo tudi dokazal!"

Značke: olimpija, pevnik, kapušin

Članki iz rubrike