serbi Odkrito.si

"Kljub hudi bolezni v duši ostaja dobra stara ...

Tjaša Železnik Svet24.si

FOTO: Naši zvezdniki pred desetimi leti in danes

ženska Petisvet.si

Rak je krik duše, ki vas prosi ...

innsbruck, sneg Svet24.si

Zimski suši odklenkalo! Zapadlo bo kar precej ...

Jelena Karleuša Svet24.si

Jelena Karleuša se je znašla v srbskem seks ...

Cara Delevingne Najstnica.si

Zaradi ene fotografije izgubila 100 tisoč ...

spela groselj Njena.si

Špela Grošelj blesti v zapeljivih kopalkah

ue
ue
2 05.01.2019 16:59:40

Znan je novi TRENER GORICE! Ta strokovnjak je dobil prednost pred nekdanjim ZVEZDNIKOM SERIE A!

alesfevzer.com
V Novi Gorici so izbrali trenerja, ki bo ekipo popeljal v spomladanski del prvenstva.

Glavni favorit za naslednika Mirana Srebrniča na klopi štirikratnih prvakov je bil Nermin Bašić in ambiciozni strokovnjak iz Travnika, ki je doslej vodil drugoligaša Radomlje, je bil tudi imenovan za novega trenerja.

Vodstvo Gorice je sicer najprej "potrkalo" na vrata Novice Nikčevića. "Rešitev smo iskali znotraj našega okolja oziroma regije, v kateri živimo. In ena od prvih izbir je bil Novica Nikčević. Poznamo ga kot osebnost, prav tako kot njegovo trenersko kakovost in gotovo bi bil pravšnji strokovnjak za vodenje ekipe," je povedal prvi mož modro-belih Hari Arčon. Toda Nikčević se je zahvalil za ponudbo in jo zavrnil.


Tako je Bašić stopil v ospredje, čeprav ni ostal edini kandidat. "Je v finalu," je še včeraj dejal Arčon in seveda nas je zanimalo, kdo je bil tekmec 35-letnega strokovnjaka iz Travnika. "Poleg njega smo v stikih še z nekdanjim znanim igralcem iz serie A, ki je zdaj ambiciozen trener," je kar nekoliko presenetil z odgovorom prvi mož Gorice, ki pa ni želel razkriti, kdo je nekdanji zvezdnik z italijanskega prvoligaškega prizorišča. A vsekakor bi bilo precejšnje presenečenje, če trener ne bi postal Bašić, in to se na koncu tudi ni zgodilo.

Na mestu pomočnikov trenerja bosta tudi v prihodnje Saša Kolman in Florijan Debenjak, trener vratarjev je Borut Mavrič, za kondicijsko pripravo bo skrbel Renzo Casellato.

Bašić je vodstvo novogoriškega kluba navdušil zaradi dejstva, da njegovi klubi poskušajo igrati napadalen, atraktiven nogomet.

Članki iz rubrike