sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

kidd doncic 23 pm Ekipa24.si

Hahaha!!! Po spotakljivih vzdihih Luka Dončić ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Renato šokiral z maščevanjem

matej mohoric 24 mm Ekipa24.si

Matej Mohorič o nedolžni ureznini, ki mu je niso...

ro
ro
0 20.12.2018 11:06:20

BOGATI klub, ki kraljuje v svoji državi, išče OKREPITVE v Sloveniji! Ali je tarča odlični strelec?

Arhiv
Mladi napadalec pod drobnogledom oglednikov iz tujine.

Nermin Bašić in njegovi varovanci so si s sijajnim jesenskim finišem zagotovili zimo na vrhu drugoligaške lestvice. Prav gotovo si vsi zaslužijo pohvalo, a če ne bi izpostavili enega igralca, to vendarle ne bi bilo pošteno. Anel Hajrić je blestel in prispeval ogromen delež k uspehom ekipe. Na 17 tekmah je dosegel 21 golov, kar je izjemen dosežek, vreden vsega spoštovanja, 22-letni Ajdovec je kajpada prepričljivo na vrhu razpredelnice strelcev.

Po takšnih predstavah bi bilo logično pričakovati, da se naši prvoligaši ‘tepejo’ zanj, ampak ... "Klica iz 1. SNL nisem dobil," je pred dnevi v pogovoru za Ekipo SN razkril nekdanji up vijoličastih, vendar to še ni vse. Verjeli ali ne, 195 cm visoki napadalec, ki je bil nadvse učinkovit tudi v mlajših selekcijah, med slovensko elito sploh še ni zaigral. Na debi še čaka, v zvezi s tem je postregel z zelo zanimivim razmišljanjem: "Zdi se mi, da ljudje name gledajo s predsodkom, ker mi v Ljudskem vrtu ni uspelo. Ne vem, ali je res tako, a dozdeva se mi, da jih veliko razmišlja tako: 'Če ni bil dober za Zahovića, zakaj bi bil za nas?' Morda se motim, vendar se občutka, da se je v ljudeh usidral dvom o meni, ne morem znebiti. Mislim, da se najbolj borim proti temu."

hajric1
Jurij Kodrun
Če jih ni bilo iz 1. SNL, pa je Anel Hajrić dobil nekaj klicev iz tujine in po naših informacijah obstaja (precejšnja) možnost, da bodo Radomlje sezono nadaljevale brez najmočnejšega jesenskega orožja. Dobili smo namig, da je trenutno največ zanimanja pokazal klub, ki bo marsikoga presenetil. V svoje vrste ga želi privabiti Shkëndija, ki kraljuje v makedonskem nogometu. Gre za albanski klub iz Tetova, ki po zaslugi bogatega lastnika Lazima Destanija ne pozna finančnih težav. In tudi zato si že nekaj časa prizadeva, da bi domov vrnil ‘izgubljenega otroka’ Agima Ibraimija. Za zdaj brez uspeha, a kljub temu bi se torej lahko pripetilo, da bi ga okrepil napadalec s slovenskega prizorišča. Ker ima Anel Hajrić z Radomljami sklenjeno pogodbo, brez odškodnine seveda ne bo šlo, toda poznavajoč razmere, Shkëndija vendarle ne bi smela imeti pretiranih preglavic, da bi izpolnila zahteve slovenskega drugoligaša …

Članki iz rubrike