wabra nina-mjp Odkrito.si

Šok! Znana Slovenka spet v boj s hudo boleznijo

horoskop_astro_napoved Svet24.si

Horoskop za torek, 19. marca

sun-aries-inr Petisvet.si

Horoskop: od 18.3. do 24.3.2019

gokman tanis Svet24.si

Družinski obračun ali terorizem? 37-letnik v ...

meghan 2 profi Svet24.si

Meghan »nič ni storila, le svoje življenje živi«

Prijateljici bff vichy Njena.si

Moč, ki jo potrebuješ vsak dan

ManuElla_Bodi_3 Njena.si

Pevka ManuElla nam je ekskluzivno zaupala …

nu
nu
1 20.12.2018 08:29:30

Naravnost v SRCE: Matjaž Kek s sporočilom VSEM NOGOMETAŠEM, tudi o usodi KAMPLA!

m24.si
Matjaž Kek tudi o Kevinu Kamplu.

Matjaž Kek je v pogovoru za Večer razkril, da se je pogovarjal z najboljšim slovenskim vratarjem Janom Oblakom in potrdil, da se bo vratar Atletica odzval naslednji reprezentančni akciji. Kaj pa drugi slovenski zvezdnik, brez katerega si številni ne znajo predstavljati slovenske reprezentance?

Tudi glede Kevina Kampla, ki je napovedal slovo od izbrane vrste, Kek ni vnaprej zaprl vrat in možnosti za Kamplovo igranje za reprezentanco: "Rekel sem, da se bom pogovarjal z vsemi. Moja teza je, da naj igrajo vsi najboljši. Če bo le mogoče - za pogovor sta potrebna dva -, se bom z njim pogovoril. Preden stopim v kontakt, se pogovorim, ne bi prekrižal nikogar."

"Za reprezentanco morajo igrati najboljši. Seveda pa si morajo tega želeti, se brez pogojev odzvati vabilu. Mislim pa, da se je preveč govorilo o posameznikih, premalo o ekipi. Ekipa je celota, v kateri je pomemben vsak posameznik, a le, če se je pripravljen žrtvovati za skupen cilj. Prepričan sem, da se bo v naslednjih akcijah izluščilo jedro. Zagotovo na začetku ne bo drastičnih sprememb. Kar je bilo, je bilo, zdaj je pred mano nov izziv, nov motiv, delo, ki zahteva totalno predanost in čisto misel," še pravi sedeminpetdesetletnik, ki "izhaja iz tega, da skozi komunikacijo postavi temeljno načelo: igrati za reprezentanco je čast".

Značke: kek, kampl

Članki iz rubrike