kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
1 19.12.2018 08:46:50

UF ... Kar je Guardiola NAREDIL MOURINHU ob odpovedi, OSUPNE! Tole resnično odmeva! (video)

Reuters
Pep Guardiola je stopil v bran Joseju Mourinhu.

Manchester United je včeraj odstavil Joseja Mourinha. Za portugalskim strategom je katastrofalen uvod v letošnjo sezono, zato ni čudno, da so se pri rdečih vragih odločili, da je napočil čas za menjavo stratega. Še toliko bolj, ker je bil Mourinho v slabih odnosih z nekaterimi igralci, v prvi vrsti Paulom Pogbajem in tudi zato, ker je s svojimi izjavami dvigoval precej prahu. 

Čeprav so mnogi prepričani, da je rdeči klub iz Manchestra storil prav, ker je zamenjal Mourinha, se vsi s tem ne strinjajo. Portugalec je dobil precej sporočil podpore, najbolj nepričakovano in verjetno najbolj odmevno sporočilo podpore pa je dobil od svojega najhujšega rivala, trenerja Manchester Cityja Pepa Guardiole! Katalonski strateg se je po včerajšnji tekmi v ligaškem pokalu (Manchester City je po enajstmetrovkah izločil Leicester City) ozrl na Mourinhovo slovo od Old Trafforda. 



"Sem na njegovi strani. Mi trenerji smo sami. Klubi nas pripeljejo, da bi zmagovali in če ne zmaguješ, vemo, kaj se zgodi. Vedno govorim, da kot trener vem, kako se drugi trenerji počutijo in zato sem z njimi, ker se počutimo osamljeni. Ves pritisk je na naših ramenih," je začel Guardiola. 

In nadaljeval: "Toda Jose ima veliko izkušenj, je top človek in kmalu bova spet igrala eden proti drugemu." Ni kaj, besede podpore, kakršnih verjetno Mourinho ni pričakoval od nekoga, s katerim je ustvaril največje trenersko rivalstvo v današnjem nogometu.

Značke: guardiola, mourinho

Članki iz rubrike