dejan vunjak Odkrito.si

Dejan Vunjak ne zmore več

Jelena Karleuša Svet24.si

VIDEO: Karleuši odneslo pokrov, napadla, pljuvala...

polna luna Petisvet.si

Ponedeljek, 17. 6. 2019 - med polno Luno in ...

podrto drevo_avto Svet24.si

Neurje ruvalo drevesa in odkrivalo strehe

hrvaška obala, ožujsko Svet24.si

V fizičnem obračunu na hrvaškem otoku ...

Marko posavec naslovna Njena.si

EKSKLUZIVNO: 'Med šovom sem se noro zaljubil v ...

miha b Njena.si

Miha Božič po snemanju spoznal posebno dekle

nu
nu
6 19.12.2018 08:20:43

Celjani o prihodnosti vročega Požega Vancaša: Maribor ali tujina! Olimpija ne, ker ...

Drago Wernig - TAKA
V poletnem prestopnem roku se je na veliko šušljalo, da bi lahko najboljši nogometaš Celja Rudi Požeg Vancaš odšel dobrih 50 kilometrov severovzhodno, v štajersko prestolnico.

Pri Mariboru niso zanikali zanimanja, Miran Pavlin, ki je takrat še deloval v vijoličastem klubu, pa je celo zatrdil, da so štirinajstkratni slovenski državni prvaki poslali ponudbo svojim štajerskim rivalom, toda prestopa ni bilo.

Zdaj bi se lahko vijoličasti znova vključili v boj za odličnega celjskega krilnega nogometaša. Kot je priznal že Veršič, obstaja možnost, da bo Rudi Požeg Vancaš odšel bodisi v tujino bodisi v Maribor. Štirinajstkratni slovenski državni prvaki so na odlični poti do svoje 15. zvezdice, s Požegom Vancašem v svojih vrstah pa bi do nje verjetno lahko prišli še malce lažje, zato se seveda poraja vprašanje, ali bo Zlatko Zahović tudi zdaj pozimi odšel po celjskega nogometaša. Maribor je s Celjem že zgledno sodeloval, navsezadnje so se s Stadiona Z'dežele v Ljudski vrt v zadnjem obdobju preselili Blaž Vrhovec, Gregor Bajde in Valon Ahmedi.

Požega Vancaša se je omenjalo tudi z Olimpijo, a kot so sporočili iz celjskega prvoligaša, do selitve v Ljubljano ne bo prišlo. "Glede na sklenjeno pogodbo sta za Rudija samo dve možnosti: ali tujina ali Maribor; Olimpija ne pride v poštev. Sicer si ga Ljubljančani želijo, vendar ga trenutno niso sposobni plačati," je v pogovoru za Ekipo SN pojasnil začasni športni direktor Celja Branko Veršič.

Značke: celje, prva-liga

Članki iz rubrike