vesna janković Odkrito.si

Vesna Janković otroka pustila njemu in pobegnila ...

Jan Plestenjak, modrijani, blaž švab Svet24.si

Modrijani so bili prestrašeni, ko jih je poklical...

duhovna oči roke Petisvet.si

Grobe besede v naše življenje pritegnejo ...

ženska, zdravje, postelja Svet24.si

Ker je bolna mama, je oče ostal brez bolniške

horoskop Svet24.si

Horoskop za nedeljo, 20. januarja

Hailey Baldwin Najstnica.si

Tako je Justinova mama pokazala svojo naklonjenost...

reka ljubezni požar Njena.si

Reka Ljubezni: Razkrito, kdo je Terezin otrok

nu
nu
6 19.12.2018 08:20:43

Celjani o prihodnosti vročega Požega Vancaša: Maribor ali tujina! Olimpija ne, ker ...

Drago Wernig - TAKA
V poletnem prestopnem roku se je na veliko šušljalo, da bi lahko najboljši nogometaš Celja Rudi Požeg Vancaš odšel dobrih 50 kilometrov severovzhodno, v štajersko prestolnico.

Pri Mariboru niso zanikali zanimanja, Miran Pavlin, ki je takrat še deloval v vijoličastem klubu, pa je celo zatrdil, da so štirinajstkratni slovenski državni prvaki poslali ponudbo svojim štajerskim rivalom, toda prestopa ni bilo.

Zdaj bi se lahko vijoličasti znova vključili v boj za odličnega celjskega krilnega nogometaša. Kot je priznal že Veršič, obstaja možnost, da bo Rudi Požeg Vancaš odšel bodisi v tujino bodisi v Maribor. Štirinajstkratni slovenski državni prvaki so na odlični poti do svoje 15. zvezdice, s Požegom Vancašem v svojih vrstah pa bi do nje verjetno lahko prišli še malce lažje, zato se seveda poraja vprašanje, ali bo Zlatko Zahović tudi zdaj pozimi odšel po celjskega nogometaša. Maribor je s Celjem že zgledno sodeloval, navsezadnje so se s Stadiona Z'dežele v Ljudski vrt v zadnjem obdobju preselili Blaž Vrhovec, Gregor Bajde in Valon Ahmedi.

Požega Vancaša se je omenjalo tudi z Olimpijo, a kot so sporočili iz celjskega prvoligaša, do selitve v Ljubljano ne bo prišlo. "Glede na sklenjeno pogodbo sta za Rudija samo dve možnosti: ali tujina ali Maribor; Olimpija ne pride v poštev. Sicer si ga Ljubljančani želijo, vendar ga trenutno niso sposobni plačati," je v pogovoru za Ekipo SN pojasnil začasni športni direktor Celja Branko Veršič.

Značke: celje, prva-liga

Članki iz rubrike