miso kovac Odkrito.si

Miša Kovača bolezen popolnoma dotolkla

RUŽO BILA predpremiera 11 Svet24.si

Spoznala sta se v cerkvi in posnela duet

roke manipulacija Petisvet.si

Konec! S takšnimi ljudmi je konec!

FEVZ4577 Svet24.si

212-krat preko 200 metrov - to je leteči Kranjec

eduard potop Svet24.si

Morski Triglav bo dosegel v 45 sekundah

vichy bff, prijateljstvo Njena.si

Zahvali se svoji BFF in ji podari darilo!

jaka hafner Njena.si

Je šel Jaka s svojimi izjavami predaleč?

nu
nu
5 11.12.2018 13:44:13

Je NOVEGA ZA OLIMPIJO že izbral - KOMLJENOVIĆ?! Barišić še ni bivši, v pripravljenosti že TRENER DINAMA!

Martin Metelko
Zoran Barišić še ni izgubil službe pri Olimpiji, a slednja naj bi vseeno že našla zamenjavo zanj.

Čeprav Zoran Barišić uradno še vedno ni bil odpuščen (da bo zapustil Olimpijo, je Dunajčan kar sam potrdil medijem v Avstriji), so zmaji več kot očitno že našli zamenjavo zanj. Zdi se, da dvomov ni več, tudi Delo poroča, kar smo mi pisali že pretekli teden: da je najbližje Olimpiji v tem trenutku Igor Jovićević. Gre za nekdanjega nogometaša Reala iz Madrida, ki je v Sloveniji že služboval; bil je trener Celja. Trenutno vodi drugo ekipo Dinama, prav tam pa je stkal dobre vezi s - Fabijanom Komljenovićem! Slednji je pred kratkim postal vodja mladinskega pogona Olimpije, dobro obveščeni viri pa znajo povedati, da njegova beseda precej šteje tudi pri vprašanjih, povezanih s člansko ekipo.

Tako naj bi bil prav Komljenović eden tistih, ki so predsednika Milana Mandarića najbolj prepričevali, da je sprememba na klopi članske ekipe nujno potrebna. Barišić je bil sicer trener Olimpije vsega tri mesece, v tem času je izgubil zgolj enkrat. Vseeno se bo moral posloviti, če ga bo resnično zamenjal Jovićević, pa po poročanju Dela in tudi po naših informacijah zares ne bi smelo biti preveliko presenečenje.

Jovićević je bil blizu Olimpiji že poleti, ko je službo izgubil Igor Bišćan. Tedaj je bil z Mandarićem že dogovorjen, a je informacija v javnost prišla, še preden bi prekinil pogodbo z Dinamom. Zaradi tega je posel padel v vodo in službo v Stožicah je dobil Ilija Stolica.

igor jovicevic gw
Grega Wernig

Članki iz rubrike