Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
7 10.12.2018 08:15:55

Kaj sta imela sodnik in Milanič ob robu zelenice? Strateg Maribora je POVEDAL VSE!

Drago Wernig - TAKA
Med dvobojem v Velenju je v drugem polčasu prišlo do zelo zanimivega trenutka, ko je Darko Milanič nejevoljno protestiral pri četrtem sodniku.

Slednji je vse skupaj javil glavnemu delivcu pravice Radu Obrenoviću, ki je tekel do mariborskega trenerja in se z njim pogovoril. Nič takšnega, če ne bi bil Obrenović sodnik, ki pri vijoličastih ni najbolje zapisan. Zato nas je seveda zanimalo, o čem sta se pogovarjala. »Prepričan sem, da je bil prekršek nad Mešanovićem, sodnik pa je videl, da Mešanović celotno tekmo namerno izsiljuje prekršek. Tako da nič kaj takšnega,« je razkril Darko Milanič.

Strateg vijoličastih pa vendarle tokrat ni mogel biti nezadovoljen z delom sodnika, ki sicer prihaja iz Ljubljane. Obrenović namreč na začetku drugega polčasa ni dosodil enajstmetrovke za Rudar, čeprav bi jo po igranju Aleksandra Rajčevića z roko v kazenskem prostoru Maribora lahko. »To si bom pogledal. Odgovorim vam lahko, ko vidim posnetek. Bil sem relativno daleč. Zelo slabo se vidi na nasprotno stran. Ne samo jaz, ki sem že v letih, ampak tudi ostali. (smeh),« je o sporni situaciji v kazenskem prostoru vijoličastih dejal Milanič.

Značke: maribor, milanič

Članki iz rubrike