Aleksander Lukašenko Svet24.si

KGB o dronih iz Litve, Lukašenko na zahod ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Sum konflikta interesov na ministrstvu: nov zakon ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 09.12.2018 17:43:20

Hahaha, ZA CRKNIT! Z igro se je odkupil, potem pa DANES NA TRENINGU naredil TOLE NORO otročarijo!

Ousmane Dembele je resnično edinstven.

Barcelona mu je dala še eno priložnost, potem ko bi mu jo dal malokdo. Saj veste, Francoz je zamujal na treninge, bil bolan, ko se je v resnici preveč najedel čipsa, globoko zabredel v odvisnost od video igric in se znašel na sodišču zaradi dortmundskega stanovanja, iz katerega ni nikoli odnesel smeti. Vključno z ostanki hrane in izdelki s precej pretečenim rokom uporabe. Vse to so pri Barci izbrisali in ga po krajšem suspenzu vrnili na igrišče. 

Izplačalo se je, kajti vrnil je z vse boljšimi predstavami, ključnim zadetkom na nedavnem srečanju z Atleticom in tudi sijajnim golom nazadnje na mestnem derbiju z Espanyolom. Toda ko je po tem derbiju prišel današnji regeneracijski trening ... Ko se je Dembele prikazal v pripravljalnem taboru, je bilo tam le nekaj njegovih soigralcev. Ne, ni bil tako zgoden, ostali so se že oprhali in odšli domov ... po treningu. 

Nekateri viri pravijo, da je Dembele preprosto zaspal, potem ko je sinoči s kolegi malce proslavil zmago nad Espanyolom - s čipsom, kokakolo in video igricami. Klasika, torej. Spet drugi pa pravijo, da je bil Dembele prepričan, da je trening ob enih, v resnici pa je bila ura "podobna". Namesto ene enice sta bili dve, trening se je namreč začel ob enajstih. Pa si mislite, karkoli si hočete.  

Članki iz rubrike