rosvita02 Odkrito.si

Priznanje: Rosvita Pesek spregovorila o prepirih z...

Vrtec_3 Svet24.si

Drama v vrtcu: Zalezovala je celo babice in dedke ...

denar evro Petisvet.si

Če ga najdete, ga dobro poglejte! Vreden je več,...

reševanje, volk Svet24.si

FOTO: Misleč, da je pes, so se pognali v ledeno ...

katarina kresal 1 Svet24.si

Nekdanja ministrica Katarina Kresal v vlogi ...

andrej škufca Njena.si

Andrej Škufca svetu predstavil sina Valentina!

Ana Dolinar Njena.si

Ana Dolinar bo spet mamica

nu
nu
1 06.12.2018 11:10:11

Kaj se dogaja s prijateljsko tekmo med Mariborom in Rudarjem? Milanič o njeni usodi ...

Grega Wernig
O prijateljski tekmi med Mariborom in Rudarjem je bilo prelitega že precej črnila, vprašanje je bilo le, ali bo sploh odigrana. Tukaj je dogovor.

O dogovarjanju za prijateljsko tekmo med Mariborom in Rudarjem je bilo napisanega ogromno. Sekretar vijoličastega kluba je vzpostavil stik s trenerjem Rudarja in se dogovarjal za obračun, pri tem pa storil napako in napačnemu Pušniku poslal elektronsko pošto z vsebino o točnem datumu in lokaciji tekme. Namesto Marijanu je to poslal Marjanu, ta pa je vse spravil na splet, ta objava pa je postala velikanska spletna uspešnica.

Marjan je Urošu Jurišiću sporočil, da s podprvaki ne igrajo, a dogovor seveda ni padel v vodo, saj ni odgovoril trener Rudarja Marijan Pušnik. Usoda tekme, ki naj bi bila odigrana januarja prihodnje leto, ni bila znana, zdaj pa je vse dvome o tem dvoboju v Ljudskem vrtu razblinil kar trener Maribora. "Dogovorjeni smo za prijateljsko tekmo, ki bo 19. januarja v Ljudskem vrtu," je o obračunu prijateljske narave dejal Darko Milanič.

Članki iz rubrike