900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
1 06.12.2018 11:10:11

Kaj se dogaja s prijateljsko tekmo med Mariborom in Rudarjem? Milanič o njeni usodi ...

Grega Wernig
O prijateljski tekmi med Mariborom in Rudarjem je bilo prelitega že precej črnila, vprašanje je bilo le, ali bo sploh odigrana. Tukaj je dogovor.

O dogovarjanju za prijateljsko tekmo med Mariborom in Rudarjem je bilo napisanega ogromno. Sekretar vijoličastega kluba je vzpostavil stik s trenerjem Rudarja in se dogovarjal za obračun, pri tem pa storil napako in napačnemu Pušniku poslal elektronsko pošto z vsebino o točnem datumu in lokaciji tekme. Namesto Marijanu je to poslal Marjanu, ta pa je vse spravil na splet, ta objava pa je postala velikanska spletna uspešnica.

Marjan je Urošu Jurišiću sporočil, da s podprvaki ne igrajo, a dogovor seveda ni padel v vodo, saj ni odgovoril trener Rudarja Marijan Pušnik. Usoda tekme, ki naj bi bila odigrana januarja prihodnje leto, ni bila znana, zdaj pa je vse dvome o tem dvoboju v Ljudskem vrtu razblinil kar trener Maribora. "Dogovorjeni smo za prijateljsko tekmo, ki bo 19. januarja v Ljudskem vrtu," je o obračunu prijateljske narave dejal Darko Milanič.

Članki iz rubrike