uros steklasa Odkrito.si

Znana Slovenca dahnila usodni da

taksi, nemčija Svet24.si

Starša novorojenčka na poti iz bolnišnice ...

maxresdefault Petisvet.si

Predstavljamo vladarja pekla in njegovo druščino

skrajni desničar, protest Svet24.si

Lažem, manipulacijam in sovraštvu izpostavljenih...

Ulrika Jonsson Svet24.si

Televizijska voditeljica po 11 letih zakona: v ...

Ula Kokalj  zasebni arhiv2 Njena.si

Predstavljamo vam srčno teto iz ozadja Delovne ...

nejc Njena.si

Presenečenje: Nejc v šov ni prišel po ljubezen

nu
nu
0 06.12.2018 10:15:13

Hazard JE DOGOVORJEN: Kaj bodo NA TO rekli pri Chelseaju?!

vszi
Že kar nekaj časa se govori o tem, da bi Eden Hazard utegnil zapustiti Chelsea.

Njegova naslednja destinacija naj bi bil madridski Real, kjer v njem vidijo naslednika Cristiana Ronalda. V poletnem prestopnem roku se stvari niso izšle, čeprav naj bi bil prestop blizu, zdaj pa so govorice postale še glasnejše.

Pri Onda Madridu zatrjujejo, da sta se klub in belgijski nogometaš že dogovorila o pogojih sodelovanja. Toda Chelseaju pogodba s Chelseajem poteče šele poleti 2020, zato ga Londončani ne bodo tako zlahka izpustili iz svojih rok.Londončani naj bi zanj zahtevali vsaj 170 milijonov evrov, česar kraljevi klub ne želi plačati. Še več, v Madridu hočejo kot del odškodnine uporabiti Matea Kovačića. Hrvat za modre igra kot posojeni član Reala in se ne želi več vrniti na stadion Santiago Bernabeu, hkrati pa ga modri želijo zadržati.

Je pa res tudi to, da želi Maurizio Sarri zadržati Hazarda, kar je tudi javno povedal. "Vse je odvisno od njega. Mislim, da je klub pripravljen že zdaj z njim podpisati novo pogodbo, a je odvisno od njega, ali si jo želi podaljšati ali ne. Jasno je, da želim Hazarda imeti v ekipi, toda zadržal bi ga samo v primeru, da si želi ostati," je razložil italijanski strokovnjak.

Članki iz rubrike