GJtPNFnW4AAxeMl Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se ...

433132554_2134136413613298_5685619191041566114_n Svet24.si

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija portugalska ronaldo 3 Ekipa24.si

Jaaaa!!! Norišnica v Stožicah, Slovenija na ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

vinicius Ekipa24.si

Zvezdnik Reala in Brazilije se je zlomil pred ...

nu
nu
5 05.12.2018 14:43:32

Mandarić bo jezen! Ne boste verjeli, kaj je o CIRKUSU pri Olimpiji dejal Milanič!

Martin Metelko
Strateg Maribora Darko MIlanič o dogajanju pri Olimpiji.

Medtem ko je v štajerski prestolnici dogajanje povsem mirno in se vijoličasti v idili pripravljajo na zadnjo tekmo v letošnjem koledarskem letu, se pri njihovih večnih rivalih znova dogajajo tektonski premiki. Milan Mandarić naj bi že v kratkem znova zamenjal trenerja, hkrati naj bi se rešil še številnih igralcev. Čeprav je Zoran Barišić šele pred tremi meseci prišel v klub in podpisal triletno pogodbo, bo avstrijski strateg bojda že kmalu znova brezposeln.

912-1-mandaric mm
Milan Mandarić
Martin Metelko / M24.si
Seveda je dogajanje v zmajevem gnezdu prišlo tudi do Ljudskega vrta, kjer se je na najverjetnejšo novo trenersko zamenjavo pri Olimpiji odzval tudi Darko Milanič. Trener Maribora je pred drugim večnim derbijem v letošnji sezoni (dobila ga je Olimpija) zelo hvalil Barišića, ki ga pozna še iz svojih avstrijskih časov, ko je sedel na klopi Sturma, Barišić pa je vodil Rapid.

Milanič je pokritiziral Mandarićevo delo in stopil odločno na Barišićevo stran. "Sem na strani trenerja. Zmeraj. To je to! Zagotovo trenerji potrebujemo podporo, ko ne gre. Potrebujemo čas," je bil zelo kratek, a je v kratkem komentarju povedal vse.

barisic milanic
Martin Metelko
Nato je odgovoril še na vprašanje, koliko gre Mariboru na roko kaos pri večnih rivalih. "Mi smo osredočeni na to, kar nas čaka. Čaka nas zahtevno delo. Vsaka tekma v prvenstvu je zahtevna, to ves čas ponavljamo in od tega ne bomo odstopali. Ker če ne bi tako razmišljali, bi bilo nemogoče osvojiti tolikšno število točk," je odvrnil

Članki iz rubrike