mir narava Svet24.si

Tedenski horoskop: V tišini lahko prisluhnete ...

Ijen Svet24.si

Turistka zgrmela 70 metrov v krater aktivnega ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
1 04.12.2018 13:06:40

Nastop, KI ODMEVA! Priljubljeni TV VODITELJ je Mandariću TAKOLE POVEDAL največjo resnico! Ali pač ... (video)

Grega Wernig
Sporočilo uglednega novinarja nacionalne televizije Milanu Mandariću je bilo zelo jasno.

Olimpija je prejšnji petek zabeležila enega najhujših porazov od osamosvojitve dalje. Aluminij je v Kidričevem slavil s kar 6:2, v dneh po tem debaklu se govori vse mogoče. Svoj lonec je pristavil tudi predsednik kluba Milan Mandarić, ki je javno razkril, da takšnega odnosa do zeleno-belega dresa ne bo trpel in dejal, da bo nekaterim igralcem prijazno ponudil možnost, da sami zapustijo klub.

Številnim "preplačanim" igralcem bodo v klubu ponudili nove pogodbe, ki bodo finančno precej slabše, kot so bile do zdaj. Ob tem naj bi ponudili priložnost mlajšim in ambicioznim igralcem, ki bodo za Olimpijo pustili srce na igrišču. Hkrati so se še okrepile govorice, da skuša Mandarić na ta način finančno "izčrpati" klub in na takšen način poplačal dolgove, ki jih ima klub do ameriško-srbskega poslovneža. Te znašajo nekaj milijonov.

Na to je v včerajšnji oddaji na nacionalni televiziji Slovenija opozoril tudi ugledni slovenski novinar Saša Jerković, ki pa je podal zelo zanimivo mnenje. "Predsednik je dal že večkrat vedeti, da se njegov položaj na čelu Olimpije izteka. Pred slovesom, pred prodajo kluba pa si želi čim več sredstev povrniti. Njegovo razmišljanje je poslovno povsem vzdržno, s svetlo športno prihodnostjo kluba pa nima prav veliko stičnih točk."

Celoten prispevek si lahko ogledate na tej povezavi. 

Članki iz rubrike