Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
rb
rb
30.11.2018 09:18:40
Deli članek:

MARIBOR? Pušnik ne igra s PODPRVAKI? Kdo je komu poslal e-mail? TU JE VSA RESNICA!

Grega Wernig

V sredo je po spletu zaokrožil zajem zaslona z nadvse zanimivima elektronskima sporočiloma, ki se je po družbenih omrežjih razširil kot požar.

V prvem sekretar mariborskega prvoligaša Uroš Jurišič po predhodnem telefonskem pogovoru trenerju Rudarja Marijanu Pušniku predlaga prijateljsko tekmo med zimskimi pripravami, ki bi jo vijoličasti in zeleno-črni odigrali 19. januarja, toda … »Po tehtnem premisleku žal zavračam tekmo, saj s podprvaki ne igramo,« je deset minut zatem sledil odgovor naslovnika, ki je prvega operativca 14-kratnih prvakov gotovo osupnil.

Da bi se koroški strokovnjak odzval na takšen način? Kaj takšnega je bilo res težko verjeti, ampak dejstvo je, da se je odzval Pušnik. Toda ne Marijan, temveč Marjan. Uroš Jurišič se je pri naslovu malce zatipkal in tako je njegovo sporočilo romalo k nekomu, ki ima zelo podoben naslov. Ter nekomu, ki očitno ni privrženec vijoličastih; odziv državljana Marjana je bil nadvse duhovit, po pričakovanjih pa je na družbenih omrežjih sprožil tudi številne komentarje. Navijači Olimpije so bili navdušeni, tisti, ki jim srce bije za Maribor, nekoliko manj …

»Vračal sem se s treninga in kar naenkrat sem začel dobivati številna SMS-sporočila. V prvem trenutku nisem vedel, kaj se dogaja, nakar mi je, ker sem bil v avtomobilu, vse skupaj razkrila moja žena,« je povedal Marijan Pušnik. Kakopak smo želeli slišati njegov komentar na zanimivo sredino dogajanje. »Ah, kaj bi komentiral? Uroš se je pač zatipkal, zato je njegovo sporočilo namesto na mojem končalo na naslovu nekoga drugega. Se zgodi, dogajajo se tudi takšne stvari. In gospod, ki ga je dobil, se je malce pošalil,« je odvrnil trener Rudarja.