19_KKK_2206 Odkrito.si

Bo Jerneju Damjanu lahko pomagala žena?

toča, pod mostom, vozniki Svet24.si

"Človeška norost ne pozna meja!" To so počeli ...

pitagora Petisvet.si

Zgodovina magije - 2. del: starodavni rituali

vročin Svet24.si

Naslednji vročinski val obeta pekel, temperature ...

verboten 3 Svet24.si

Natalija Verboten zaslužila več kot pol milijona...

BRENDI s sinom DEJANOM in h_.TINO (1) Njena.si

Dejan Vunjak ganil z očetovo fotografijo

lucija 3 Njena.si

To je partner Ana Marie Mitić

nu
nu
0 29.11.2018 16:08:03

VETERAN BI ŠE IGRAL! Kekova vrnitev kot ŽAREK UPANJA za enega HEROJEV južnoafriške generacije

BOBO
Nekdanji reprezentant bi si po vrnitvi Matjaža Keka spet nadel dres s slovenskim grbom.

Da bo Zlatko Dedić za vse večne čase zapisan v zgodovino slovenskega nogometa, je kristalno jasno. Bil je pač strelec prvega in tudi strelec zadnjega zadetka v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo 2010, ki so se za Slovenijo končale uspešno. Potem je zaigral tudi v Južni Afriki in le noga Glena Johnsona na črti angleškega gola je kriva, da ni tudi tam postal slovenski junak. Zdaj je reprezentančna zgodba zanj preteklost, zadnjo tekmo je odigral leta 2013. A kljub temu gole še naprej zabija. V sosednji Avstriji igra v zelo dobri formi, v zadnjih dveh sezonah je za Wacker iz Innsbrucka zabil 24 golov na 50 tekmah. Bi to lahko bilo dovolj celo za novega selektorja Matjaža Keka? Bi se Mariborčan spet lahko spomnil tudi na sicer že 34-letnega nogometaša iz Kopra

"Zame v nogometu ni starih in mladih, ampak samo dobri in manj dobri igralci. Sam se vedno maksimalno borim za svoje cilje in tako bo do zadnjega dne v moji karieri. Kaj se bo zgodilo v prihodnosti, pa ne vem in se s tem preveč ne obremenjujem," je dal Dedić jasno vedeti, da ne bi imel prav nič proti, če bi se spet znašel na seznamu slovenske reprezentance, za katero je sicer odigral 49 tekem in zabil 8 golov.

zlatko dedic
www.alesfevzer.com
CELOTEN INTERVJU Z ZLATKOM DEDIĆEM SI LAHKO PREBERETE V TISKANI IZDAJI ČASNIKA EKIPA SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA SPLETNI STRANI TRAFIKA24.SI!

Članki iz rubrike