klara druzina 1 Odkrito.si

Udeleženko šova Zvezde plešejo skoraj kap, ko ...

severina Svet24.si

Severina propada? Odpušča sodelavce, naganja ...

psi-20. dober spanec Petisvet.si

Pes pri človeku zavoha raka, pa tudi ...

zemljaric-bobo_14.07.13 Svet24.si

Zemljarič spet aktiviral vročo linijo do UKC?

rože, cvetje, sveče, simbolična Svet24.si

Mati ni vedela, da je njenega sina zabodla ...

bff vichy friends Njena.si

Slovenke v najboljših prijateljicah iščejo ...

tina gorenjak Njena.si

Tina Gorenjak povsem obupana

ro
ro
2 09.11.2018 10:21:16

V FAZANERIJI bodo s PETIMI IGRALCI sedli za isto mizo. Kdo bo PODPISAL POGODBO?

Grega Wernig
V soboškem prvoligašu v končnici jeseni razmišljajo o kadrovskem mozaiku za prihodnjo sezono.

Nogometaši Mure in Gorice se bodo v zgodnjem sobotnem popoldnevu pomerili že četrtič v dozdajšnjem delu sezone, med navijači črno-belih pa jih ni malo, ki pričakujejo, da bodo v obračunu s štirikratnimi prvaki spoznali najbolj svežo moč, ampak na debi Armina Ćerimagića bo treba še malce počakati. Štiriindvajsetletni krilni napadalec namreč še ni registriran in zatorej nima pravice nastopa, a četudi bi bil, ga bržčas ne bi bilo v uradnem zapisniku.

"Zaradi poškodbe je bil dalj časa na prisilnem počitku, zato je razumljivo, da njegova pripravljenost še ni na želeni ravni. Strokovno vodstvo si prizadeva, da bi bil čim prej nared za največje napore, njegov prispevek pričakujemo v drugem delu sezone," je pojasnil podpredsednik in športni direktor Mure Denis Rajbar ter dodal, da kadrovski premiki med zimskim premorom niso izključeni: "Opravili bomo analizo, s katero bomo ugotovili, kaj potrebujemo. Verjamem, da bomo v navezi s trenerjem našli pravšnje rešitve."

Prav tako nikakor ni nepomembno spoznanje, da bo petim igralcem po koncu sezone potekla pogodba; na tem seznamu so Nik Lorbek, Matic Maruško, Matko Obradović, Špiro Peričić in Mihael Rebernik. "Pogovorov o podaljšanju sodelovanja za zdaj še nismo začeli, a jih bomo zelo kmalu. In verjamem, da bomo pri tem uspešni. Da se bodo razpletli, kot si želimo," je poudaril Denis Rajbar.

Članki iz rubrike