jure kosir in njegova simona_preview Odkrito.si

Jure Košir se je zaradi otrok preselil

horoskop Svet24.si

Horoskop za petek, 18. januarja

duhovna ženska Petisvet.si

Če veste to, vidite v človeka skozi barve!

sneg, novo mesto1 Svet24.si

FOTO: Slovenijo je zajelo sneženje; zapadlo je do...

Lunin mrk, 27. 7. 2018 Svet24.si

Vse kar morate vedeti o prihajajočem luninem mrku

Kesha Najstnica.si

Znana pevka delila pomembno sporočilo

TANJA ZAGAR Njena.si

Zaprite usta: Ja, to je Tanja Žagar!

nu
nu
3 09.11.2018 09:00:17

Novi selektor posredno 'UBIL' vse tiste, ki NE ŽELIJO IGRATI za reprezentanco!

Drago Wernig - TAKA
Kaj si novi selektor slovenske reprezentance Igor Benedejčič misli o tistih, ki za reprezentanco ne želijo igrati?

Začasni selektor slovenske reprezentance oziroma vršilec dolžnosti Igor Benedejčič je včeraj tudi uradno nastopil svojo novo funkcijo, ko je razkril seznam nogometašev, na katere bo računal na zadnjih dveh tekmah lige narodov proti Norveški in Bolgariji. 

Po uradni novinarski konferenci se je Benedejčič družil tudi z mediji in med drugim za Večer spregovoril o tem, kako zelo razočaran je nad svojimi varovanci, ki za reprezentanco ne želijo igrati. Govoril je o tem, kako ga to boli. "Seveda boli. Ti fantje so šli čez slovenski nogomet, uspeli tudi zaradi njega. Prav bi bilo, da bi to s svojo prisotnostjo povrnili, res pa je, da gre tu za osebne opredelitve vsakega posameznika. Zagotovo pa v ekipi nočem imeti igralcev, ki ne želijo igrati. Če ti ni v čast igrati za reprezentanco in ne želiš dati maksimuma, bodo pa drugi fantje dobili priložnost. Mogoče Slovenija ne bo imela takšnih rezultatov, a je prav, da igrajo fantje, ki želijo biti tu. Verjamem, da bodo fantje iz slovenske lige dali vse od sebe, seveda pa si želim, da bi bili zraven tudi zvezdniki," je dejal Benedejčič. 

"Ta informacija me je presenetila. Kevin je vrhunski, odličen igralec, kar že vrsto let dokazuje. V reprezentanci smo bili včasih kritični do njega, a moramo vedeti, da reprezentanca igra drugače kot klub. Potihoma upam, da si bo premislil," pa je spregovoril tudi o Kamplu.

Članki iz rubrike