Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
3 09.11.2018 09:00:17

Novi selektor posredno 'UBIL' vse tiste, ki NE ŽELIJO IGRATI za reprezentanco!

Drago Wernig - TAKA
Kaj si novi selektor slovenske reprezentance Igor Benedejčič misli o tistih, ki za reprezentanco ne želijo igrati?

Začasni selektor slovenske reprezentance oziroma vršilec dolžnosti Igor Benedejčič je včeraj tudi uradno nastopil svojo novo funkcijo, ko je razkril seznam nogometašev, na katere bo računal na zadnjih dveh tekmah lige narodov proti Norveški in Bolgariji. 


Po uradni novinarski konferenci se je Benedejčič družil tudi z mediji in med drugim za Večer spregovoril o tem, kako zelo razočaran je nad svojimi varovanci, ki za reprezentanco ne želijo igrati. Govoril je o tem, kako ga to boli. "Seveda boli. Ti fantje so šli čez slovenski nogomet, uspeli tudi zaradi njega. Prav bi bilo, da bi to s svojo prisotnostjo povrnili, res pa je, da gre tu za osebne opredelitve vsakega posameznika. Zagotovo pa v ekipi nočem imeti igralcev, ki ne želijo igrati. Če ti ni v čast igrati za reprezentanco in ne želiš dati maksimuma, bodo pa drugi fantje dobili priložnost. Mogoče Slovenija ne bo imela takšnih rezultatov, a je prav, da igrajo fantje, ki želijo biti tu. Verjamem, da bodo fantje iz slovenske lige dali vse od sebe, seveda pa si želim, da bi bili zraven tudi zvezdniki," je dejal Benedejčič. 

"Ta informacija me je presenetila. Kevin je vrhunski, odličen igralec, kar že vrsto let dokazuje. V reprezentanci smo bili včasih kritični do njega, a moramo vedeti, da reprezentanca igra drugače kot klub. Potihoma upam, da si bo premislil," pa je spregovoril tudi o Kamplu.

Članki iz rubrike