jasmina kandorfer Odkrito.si

Globoka žalost slovenske voditeljice: jokala v ...

horoskop Svet24.si

Horoskop za sredo, 19. decembra

darilo Petisvet.si

Čarobna darila za vsako nebesno znamenje posebej

beltinci_bankomat Svet24.si

FOTO in VIDEO: Ostala je globoka luknja: v ...

Sophida Kanchanarin Svet24.si

Kritizirala je stvaritev princese, sedaj ji grozi ...

Meghan Markle Njena.si

FOTO: Tako velik je že trebušček Meghan Markle

salome2 Njena.si

Salome se je življenje obrnilo na glavo

nu
nu
0 25.09.2018 10:37:36

MURA izgubila drugič zapored, iz FAZANERIJE pa prihaja še ena FASCINANTNA informacija

Aleš Cipot/Fotolens
Ravnica v pričakovanju gostovanja črno-belih v Kranju odšteva do novega spektakla.

Za muraše se gostovanje v Celju ni izšlo po želenem scenariju. Čeprav so črno-beli v večjem delu tekme prevladovali, so ostali praznih rok. V odločilnih trenutkih so bili premalo zbrani, zmanjkalo jim je natančnosti. In tudi predrznosti, ko so si raje privoščili kakšno (nepotrebno) podajo preveč. Kot bi prelagali odgovornost drug na drugega, naposled so ob takšnem pristopu ostali praznih rok.

"Spet smo videli, kako krut je lahko nogomet. Zlasti v drugem polčasu smo bili neprimerno boljši, zaslužili smo si več. Imeli smo nekaj lepih priložnosti, prihajali smo v situacije, ki smo si jih želeli, ampak tako pač je. Če ne daš gola ... Ne zmaga tisti, ki ima več priložnosti, ampak tisti, ki zadene," je med drugim povedal Ante Šimundža.

Zdaj so muraši pred novim izzivom, v četrtek jih čaka pot v gorenjsko prestolnico, kjer se bodo skušali izogniti tretjemu zaporednemu porazu, vendar je prav tako dejstvo, da bodo triglavani neizmerno motivirani, da bi se izognili že četrtemu zaporednemu porazu v tej sezoni na svojem igrišču. Doslej so vse točke osvojili v gosteh in popolnoma jasno je, da so odločeni negativnemu domačemu nizu narediti konec.

Za Sobočane bi bil ugoden izid izjemnega pomena. Ne le zaradi položaja na lestvici, ampak tudi zato, ker bi v pričakovanju naslednjega domačega spektakla potrebovali nekaj dodatne energije. V nedeljo bo v Fazaneriji gostoval Maribor, tribune bodo spet pokale po šivih. Iz klubskih pisarn so namreč sporočili, da je do ponedeljkovega popoldneva v predprodaji pošlo že 3500 vstopnic, zato je seveda bolj ali manj jasno, da bo soboški stadion zopet razprodan. Na drugi zaporedni domači preizkušnji, kar je za slovenske razmere fascinanten podatek. Obeta se še en praznik, tudi takšno zanimanje navijačev pa bi prav gotovo moralo vplivati na dodatno motivacijo varovancev Anteja Šimundže in primerno moralo v pričakovanju nadvse pomembnega spopada v Kranju …

Značke: mura, fazanerija, maribor

Članki iz rubrike