prasarita 06 Odkrito.si

Ženske imamo poslanstvo, zato moramo ostati ...

rahim kurijev Svet24.si

VIDEO: Petletni Čečen s 4105 skleci postal ...

Ženska Petisvet.si

Veliko fatalnih žensk se zlomi

sneg Svet24.si

Pobelilo bo večji del Slovenije, na ta dan bo ...

charles Svet24.si

Strokovnjakinja razkrila govorico telesa kraljev ...

bql+zorjan Najstnica.si

Na finalu TOP NAJSTNICE Nika Zorjan in BQL!

fRANKO_BAJC Njena.si

Franko Bajc je to naredil prvič

nu
nu
1 08.09.2018 10:15:53

Trener Maribora DIPLOMATSKO o tem, kako po MESECIH NEGOTOVOSTI vidi situacijo s športnim direktorjem Zahovićem

Grega Wernig
Veliko je bilo govora, v kakšnem odnosu sta snovalec kadrovske politike pri vijoličastih in glavni trener. V zadnjem času se je dogajalo marsikaj, Milanič pa je zdaj odgovoril na pereča vprašanja.

Po burnem spomladanskem delu ter vročem poletju v Mariboru ni duha ne sluha o kakšnih razprtijah, ki so pred tem polnile časopisne vrstice. Bilo je precej negotovosti, a te se zdijo za Mariborom in tudi za Darkom Milaničem, ki ima kot pravi pred seboj druge pomembnejše težave.

"Stvari so se polegle, umirile. Tisti čas je za nami. V športu si dogodki sledijo tako hitro, da vedno gledaš na trenutek, v katerem si, in se oziraš naprej," je sprva odgovoril v intervjuju za Večer in nato dodal:

"Zaradi dinamike našega dela si primoran stvari izpred dveh mesecev ali enega leta pustiti ob strani, saj je težav, s katerimi se moraš ukvarjati čisto vsak dan, dovolj."

Diplomatsko, ni kaj. A očitno tudi teh težav (razen nekaterih poškodb) ni dovolj, da bi Mariborčanom posegle v načrt, kako vrniti krono državnega prvaka na Štajersko. 

Članki iz rubrike