tanja žagar Odkrito.si

Tanja Žagar tega ni mogla obdržati zase!

IMG_5081 Svet24.si

Kemal iz serije Moja boš bo prvič postal očka

Jesen Petisvet

Čaka nas pretresljiva jesen 2018!

voznik avtobusa, najstnik Svet24.si

VIDEO: Šolar je stekel pred avtobus, žalil ...

Mary Svet24.si

Šokantni urnik danske princese v New Yorku

maja zupan miss 2017 Najstnica.si

VIDEO: Kako se pripraviti na lepotno tekmovanje?

tanja ribič Njena.si

Tanja Ribič navdušila s fotografijo v spodnjem ...

nu
nu
1 08.09.2018 10:15:53

Trener Maribora DIPLOMATSKO o tem, kako po MESECIH NEGOTOVOSTI vidi situacijo s športnim direktorjem Zahovićem

Grega Wernig
Veliko je bilo govora, v kakšnem odnosu sta snovalec kadrovske politike pri vijoličastih in glavni trener. V zadnjem času se je dogajalo marsikaj, Milanič pa je zdaj odgovoril na pereča vprašanja.

Po burnem spomladanskem delu ter vročem poletju v Mariboru ni duha ne sluha o kakšnih razprtijah, ki so pred tem polnile časopisne vrstice. Bilo je precej negotovosti, a te se zdijo za Mariborom in tudi za Darkom Milaničem, ki ima kot pravi pred seboj druge pomembnejše težave.

"Stvari so se polegle, umirile. Tisti čas je za nami. V športu si dogodki sledijo tako hitro, da vedno gledaš na trenutek, v katerem si, in se oziraš naprej," je sprva odgovoril v intervjuju za Večer in nato dodal:

"Zaradi dinamike našega dela si primoran stvari izpred dveh mesecev ali enega leta pustiti ob strani, saj je težav, s katerimi se moraš ukvarjati čisto vsak dan, dovolj."

Diplomatsko, ni kaj. A očitno tudi teh težav (razen nekaterih poškodb) ni dovolj, da bi Mariborčanom posegle v načrt, kako vrniti krono državnega prvaka na Štajersko. 

Članki iz rubrike