jan plestenjak, tanja seme Odkrito.si

Boleče slovo Jana Plestenjaka

Mojca Žnidarič Svet24.si

Poslanki kazen na dan izvolitve

joga Petisvet.si

Test: Kje ste na svoji poti?!

zoran predin_barbara šerbec_šerbi Svet24.si

Spomini na Šerbi: "Na oder smo jo pripeljali kar ...

Jana_Koteska Svet24.si

FOTO: Lepa manekenka v plesnih čeveljcih

Kendall Jenner, zlati globusi Najstnica.si

Pokazala je svoje dolge noge

Saša Lendero Njena.si

Kdo je tako zlomil Sašo Lendero?

nu
nu
1 08.09.2018 10:15:53

Trener Maribora DIPLOMATSKO o tem, kako po MESECIH NEGOTOVOSTI vidi situacijo s športnim direktorjem Zahovićem

Grega Wernig
Veliko je bilo govora, v kakšnem odnosu sta snovalec kadrovske politike pri vijoličastih in glavni trener. V zadnjem času se je dogajalo marsikaj, Milanič pa je zdaj odgovoril na pereča vprašanja.

Po burnem spomladanskem delu ter vročem poletju v Mariboru ni duha ne sluha o kakšnih razprtijah, ki so pred tem polnile časopisne vrstice. Bilo je precej negotovosti, a te se zdijo za Mariborom in tudi za Darkom Milaničem, ki ima kot pravi pred seboj druge pomembnejše težave.

"Stvari so se polegle, umirile. Tisti čas je za nami. V športu si dogodki sledijo tako hitro, da vedno gledaš na trenutek, v katerem si, in se oziraš naprej," je sprva odgovoril v intervjuju za Večer in nato dodal:

"Zaradi dinamike našega dela si primoran stvari izpred dveh mesecev ali enega leta pustiti ob strani, saj je težav, s katerimi se moraš ukvarjati čisto vsak dan, dovolj."

Diplomatsko, ni kaj. A očitno tudi teh težav (razen nekaterih poškodb) ni dovolj, da bi Mariborčanom posegle v načrt, kako vrniti krono državnega prvaka na Štajersko. 

Članki iz rubrike