Tanja Ribič 1 Odkrito.si

Družina Tanje Ribič zaradi Đura v šoku!

iča Svet24.si

Umrla humoristka Iča Putrih

Luna Petisvet.si

Konec sprenevedanja, na dan prihaja resnica!

matjaž han, miha kordiš Svet24.si

Matjaž Han Levici: "Fantje mladi, ta trenutek ...

Saša Lendero 2 Svet24.si

Saša Lendero ima eno težavo z vodenjem ...

can yaman Njena.si

Takšno telo pod obleko skriva Ferit

milan Njena.si

Junakom šova Ljubezen po domače podivjali hormoni

nu
nu
1 08.09.2018 08:35:56

NOVI TRENER OLIMPIJE se je pozanimal o MANDARIĆU in takole pojasnil svojo odločitev, da prevzame Olimpijo (video)

Grega Wernig
Nogometaši Olimpije bodo z Zoranom Barišićem začeli novo zgodbo.

Teh se je v Ljubljani, odkar klub vodi Milan Mandarić, zvrstilo ogromno, Zoran Barišić pa je naslednji, ki bo skušal zadovoljiti visokim apetitom predsednika kluba.

Za uradno spletno stran kluba, je v pogovoru, ki je nastal v Kranjski Gori, dejal, da se je vsekakor pozanimal o zgodovini kluba, o predsedniku, a se tega ni ustrašil. Še več ... 

"Zbiraš informacije o celem klubu. Torej, kako je klub voden, kdo je predsednik, kakšno zgodovino ima s trenerji, kakšno moštvo ima, kdo so igralci in tako dalje. Nato pa se odločiš. Imel sem precej ponudb z ostalih držav, Olimpija pa je bila prav tisti klub, v katerega sem želel priti," je odgovoril nekdanji stratega Rapida, ki mu očitno dejstvo, da se trenerji pri zeleno-belih menjajo zelo pogosto, ne pomeni prav dosti. 

Pogovor z Milanom Mandarićem pa je potekal nekako takole: "Ko me je gospod Mandarić kontaktiral, dejal, da me želi, sem se z njim dobil. Ponudbo sem sprejel, ker sem videl kakovost. Olimpijo sem trikrat gledal v živo. Videl sem, da to moštvo ima kakovost in da je lahko uspešno," je še za uradno spletno stran kluba dejal Barišić. 

Slednji bo na klopi debitiral na vročem gostovanju v Murski Soboti 16. septembra ali prihodnjo nedeljo, ko jih v prvenstvu čaka tamkajšnja Mura.  Članki iz rubrike