IMG-3874 Odkrito.si

Kdo je njen skriti ljubimec?!

Dragan Kojić Keba in Severina Svet24.si

Severinin tast razkril družinske skrivnosti

smrt1montazaJaka Koren Petisvet.si

Trije pogledi na smrt

melania trump Svet24.si

Prva dama Melania želi iz Bele hiše napoditi ...

tomica banfic Svet24.si

Očarljivi Hrvat, ki je omrežil vse Slovenke

Miley Cyrus in Liam Hemsworth Najstnica.si

To je ostalo od hiše Miley Cyrus

Isaac Palma in žena Patricija Njena.si

Isaac Palma spakiral kovčke in zapustil Slovenijo

nu
nu
1 08.09.2018 08:35:56

NOVI TRENER OLIMPIJE se je pozanimal o MANDARIĆU in takole pojasnil svojo odločitev, da prevzame Olimpijo (video)

Grega Wernig
Nogometaši Olimpije bodo z Zoranom Barišićem začeli novo zgodbo.

Teh se je v Ljubljani, odkar klub vodi Milan Mandarić, zvrstilo ogromno, Zoran Barišić pa je naslednji, ki bo skušal zadovoljiti visokim apetitom predsednika kluba.

Za uradno spletno stran kluba, je v pogovoru, ki je nastal v Kranjski Gori, dejal, da se je vsekakor pozanimal o zgodovini kluba, o predsedniku, a se tega ni ustrašil. Še več ... 

"Zbiraš informacije o celem klubu. Torej, kako je klub voden, kdo je predsednik, kakšno zgodovino ima s trenerji, kakšno moštvo ima, kdo so igralci in tako dalje. Nato pa se odločiš. Imel sem precej ponudb z ostalih držav, Olimpija pa je bila prav tisti klub, v katerega sem želel priti," je odgovoril nekdanji stratega Rapida, ki mu očitno dejstvo, da se trenerji pri zeleno-belih menjajo zelo pogosto, ne pomeni prav dosti. 

Pogovor z Milanom Mandarićem pa je potekal nekako takole: "Ko me je gospod Mandarić kontaktiral, dejal, da me želi, sem se z njim dobil. Ponudbo sem sprejel, ker sem videl kakovost. Olimpijo sem trikrat gledal v živo. Videl sem, da to moštvo ima kakovost in da je lahko uspešno," je še za uradno spletno stran kluba dejal Barišić. 

Slednji bo na klopi debitiral na vročem gostovanju v Murski Soboti 16. septembra ali prihodnjo nedeljo, ko jih v prvenstvu čaka tamkajšnja Mura.  Članki iz rubrike