saša stzosič furst uroš Odkrito.si

Konec! Zakaj sta se razšla znana slovenska ...

horoskop_znaki Svet24.si

Horoskop za ponedeljek, 21. januarja

test zivali Petisvet.si

Izberite najljubšo žival, govorila bo o vas!

sneg4 profimedia-0406016562 Svet24.si

Smo Slovenci pripravljeni na tri metre snega?

depresija, samomor Svet24.si

Danes je najbolj depresiven dan v letu

Katarina Čas, Lado Bizovičar (3) Njena.si

Katarina in Lado sta si skočila v objem

reka ljubezni požar Njena.si

Reka Ljubezni: Razkrito, kdo je Terezin otrok

nu
nu
1 08.09.2018 08:35:56

NOVI TRENER OLIMPIJE se je pozanimal o MANDARIĆU in takole pojasnil svojo odločitev, da prevzame Olimpijo (video)

Grega Wernig
Nogometaši Olimpije bodo z Zoranom Barišićem začeli novo zgodbo.

Teh se je v Ljubljani, odkar klub vodi Milan Mandarić, zvrstilo ogromno, Zoran Barišić pa je naslednji, ki bo skušal zadovoljiti visokim apetitom predsednika kluba.

Za uradno spletno stran kluba, je v pogovoru, ki je nastal v Kranjski Gori, dejal, da se je vsekakor pozanimal o zgodovini kluba, o predsedniku, a se tega ni ustrašil. Še več ... 

"Zbiraš informacije o celem klubu. Torej, kako je klub voden, kdo je predsednik, kakšno zgodovino ima s trenerji, kakšno moštvo ima, kdo so igralci in tako dalje. Nato pa se odločiš. Imel sem precej ponudb z ostalih držav, Olimpija pa je bila prav tisti klub, v katerega sem želel priti," je odgovoril nekdanji stratega Rapida, ki mu očitno dejstvo, da se trenerji pri zeleno-belih menjajo zelo pogosto, ne pomeni prav dosti. 

Pogovor z Milanom Mandarićem pa je potekal nekako takole: "Ko me je gospod Mandarić kontaktiral, dejal, da me želi, sem se z njim dobil. Ponudbo sem sprejel, ker sem videl kakovost. Olimpijo sem trikrat gledal v živo. Videl sem, da to moštvo ima kakovost in da je lahko uspešno," je še za uradno spletno stran kluba dejal Barišić. 

Slednji bo na klopi debitiral na vročem gostovanju v Murski Soboti 16. septembra ali prihodnjo nedeljo, ko jih v prvenstvu čaka tamkajšnja Mura.  Članki iz rubrike