Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
1 03.09.2018 11:48:37

ZADOVOLJSTVO, a tudi SKRB za DARKA MILANIČA: Tako sem se odločil glede na to, kaj sem videl. Vse je bilo v redu ...

Mariborčani so bili tudi v Kranju zelo učinkoviti, a kljub temu ne gre niti brez nejevolje.

"Odlično oddelano v napadu, ob petih zadetkih smo si priigrali še nekaj lepih priložnosti. Zmeraj rečemo, da si želimo hitrega gola, kar nam je uspelo, a je potem še veliko minut. Te minute po zadetku smo preživeli z nekaj sreče, potem zadeli še drugič in odpeljali tekmo v želeno smer. Med tekmo je bilo veliko dobrega, ni pa mi bilo všeč, da smo v določenem delu preveč pustili nasprotniku," je po novi visoki zmagi povedal Darko Milanič.

maribor dw
Vijoličasti so že četrtič dosegli pet golov. "V fazi napada smo dobri, raznovrstni in nasprotniku preti nevarnost z več pozicij. Zdaj igramo nekaj časa s tremi napadalci, zato je treba kaj več reševati v obrambi, a nam tekmeci težje sledijo, ko gremo v napad. Luka je zadel dvakrat, Mlakar odprl serijo in ob tem prihajal do priložnosti, Hotić je zabil odličen gol, Vrhovec bil uspešen po prekinitvi, ki prav tako ostajajo naše močno orožje. Lahko bi zadel tudi Mešanović, bili smo nevarni z različnih strani. Vedeli smo, da je Triglav doma dovolj dober, da se lahko tekma obrne v drugo smer. Vendar smo zelo dobro iskali rešitve, s kombinatoriko, ki nas odlikuje in nas mora tudi v prihodnje," pravi primorski strokovnjak na vijoličasti klopi, a po uspehu je ostalo tudi nekaj nejevolje.

Denis Klinar se je po poškodbi vrnil v začetno enajsterico in se znova poškodoval. "Odločil sem se, da bo igral, glede na to, kako sem ga videl na treningih. Vse je bilo v redu, bil je pripravljen, a se je, žal, poškodoval. Zdaj bo potreboval predvidoma spet nekaj časa za okrevanje," je pristavil Darko Milanič.

klinar dw

Članki iz rubrike