Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
3 03.09.2018 11:37:50

Afera Oblak: Zdaj se je (končno) oglasil tudi Atletico in razložil VSE! Takole je potekalo ...

Profimedia
Kaj se dogaja s slovenskim vratarjem Janom Oblakom?

Afera Oblak je v slovenski nogometni javnosti dvignila ogromno prahu. Slovenski reprezentančni vratar bo izpustil naslednjo reprezentančno akcijo, razlog za to je poškodba rame. A novica o poškodbi je prišla še pred koncem prejšnjega tedna, za dodatno razburjenje pa je poskrbel nastop Jana Oblaka na tekmi španske lige. Do tega je prišlo po sporočilu o poškodbi.


Glede tega se je že oglasil odlični slovenski vratar, ki je dejal, da poškodba ni tako huda, da ne bi mogel igrati, hkrati pa dodal: "Je pa res, da je bila poslana prošnja, če bi lahko izpustil naslednji reprezentančni tekmi zaradi določene poškodbe, ki se vleče od prijateljske tekme proti Arsenalu konec julija, na kateri sem tudi zapustil igrišče ob polčasu in zaradi katere sem izpustil polovico priprav in tudi večino prijateljskih tekem."

Novico o poškodbi je v javnost prvi spravil slovenski selektor Tomaž Kavčič, ki je o tem spregovoril na tiskovni konferenci slovenske reprezentance, zdaj pa so se javili tudi iz Oblakovega kluba. Atletico je v sporočilu za javnost razkril, kako je vse skupaj potekalo. "V zadnjih tednih Jan Oblaka mučijo težave z ramo. Gre za isto ramo, ki si jo je poškodoval na tekmi proti Arsenalu v Singapurju in zaradi katere je bil na stranskem tiru dva tedna. Naša zdravniška služba je podrobno zdravstveno poročilo o poškodbi Jana Oblaka poslala slovenski nogometni zvezi. Da bi bilo okrevanje optimalno, je priporočila, da vratar ostane v Madridu med reprezentančnim premorom. Zveza je tej prošnji ugodila, naš vratar pa bo tako izpustil naslednji reprezentančni tekmi proti Bolgariji in Cipru."

Značke: oblak, nzs, reprezentanca

Članki iz rubrike