ivana kovac 2 Odkrito.si

Ivana odvisna od mamil, zdaj z ljubko hčerkico

meghan 1 Svet24.si

Meghan Markle in mama prvič zablesteli v dvoje

Zlato srce Petisvet

Na tak način vam položnica prinese denar

vreme, ohladitev, dež Svet24.si

Velika vremenska sprememba: tako hitro se bo ...

tanja ribic spodnje perilo Svet24.si

Razgaljena se počiti mlajšo

maja zupan miss 2017 Najstnica.si

VIDEO: Kako se pripraviti na lepotno tekmovanje?

moja bos Njena.si

Tragičen konec serije Moja boš, oboževalci ...

nu
nu
3 02.09.2018 17:08:07

To je POPOLNOMA NESPOŠTLJIVO! Nekdanji Mandarićev zaposleni OSTRO po šefu Olimpije

Milan Mandarić
Martin Metelko / M24.si
Ostre besede na račun Milana Mandarića.

Ko je Milan Mandarić poleti 2015 prevzel Olimpijo, sta njegov prvi trenerski štab sestavljala Marijan Pušnik in Oliver Bogatinov. Slednji je pri zmajih opravljal naloge pomočnik glavnega trenerja, a kakopak ni ostal dolgo. Kljub razočaranju v Ljubljani je ostal zvest trenerskemu poklicu in zdaj ima glavno besedo pri Aluminiju. A na Mandarića očitno še ni pozabil, zdaj je slednjemu namreč namenil kar nekaj sila ostrih besed. Predvsem v smislu, da je naravnost nedopustno, kako mačehovsko se Mandarić obnaša do trenerjev.

"Ob tem pomislim na Luko Elsnerja. Lepo načrtovana kariera, dobro delo. In potem dobi tak črn madež. Podobnih primerov je še kar nekaj, Marko Nikolić, Marijan Pušnik … Se strinjam z Mandarićem, da je klub nad vsem. Ampak vsaj v enem delu Mandarić vedno skoraj stoodstotno zgreši. Če že ne takrat, ko odstavi človeka, pa v trenutku, ko ga postavi," je v intervjuju za Večer povedal Gorenjec na začasnem delu v Kidričevem.

Bogatinov je prepričan, da so številni trenerji Mandarića že spregledali in da bo imel slednji vedno večje težave z iskanjem novih. "Mislim, da glas hitro kroži, da je kar nekaj trenerjev zato tudi že zavrnilo Olimpijo. Popolnoma nespoštljivo delovanje je to. Če pomislim še na pravno varstvo trenerjev v Sloveniji, je toliko bolj žalostno. Vse moraš dokazovati na sodišču, zunaj sistema in organov Nogometne zveze Slovenije. Upam, da bo to kdaj urejeno, da bomo bližje Evropi," je za Večer še dodal 39-letnik.

oliver bogatinov af
alesfevzer.com

Članki iz rubrike