Andrej Škufca Odkrito.si

Ah, ljubezen! Andrej Škufca se je tako potrudil ...

aura Svet24.si

Test: kakšna je vaša avta?

vesolje Petisvet.si

Astrološka napoved Berna Jurečiča od 17. do 23....

puška Svet24.si

Jože navsezgodaj skrit za grmovjem čakal, da je ...

saša1 Svet24.si

Sašo smo ujeli v objemu še mlajšega moškega!

profimedia-0446249181 Najstnica.si

Nova ljubezen Justina Bieberja

Marko Vozelj Njena.si

Čustveni dan za Marka Vozlja

nu
nu
3 02.09.2018 17:08:07

To je POPOLNOMA NESPOŠTLJIVO! Nekdanji Mandarićev zaposleni OSTRO po šefu Olimpije

Milan Mandarić
Martin Metelko / M24.si
Ostre besede na račun Milana Mandarića.

Ko je Milan Mandarić poleti 2015 prevzel Olimpijo, sta njegov prvi trenerski štab sestavljala Marijan Pušnik in Oliver Bogatinov. Slednji je pri zmajih opravljal naloge pomočnik glavnega trenerja, a kakopak ni ostal dolgo. Kljub razočaranju v Ljubljani je ostal zvest trenerskemu poklicu in zdaj ima glavno besedo pri Aluminiju. A na Mandarića očitno še ni pozabil, zdaj je slednjemu namreč namenil kar nekaj sila ostrih besed. Predvsem v smislu, da je naravnost nedopustno, kako mačehovsko se Mandarić obnaša do trenerjev.

"Ob tem pomislim na Luko Elsnerja. Lepo načrtovana kariera, dobro delo. In potem dobi tak črn madež. Podobnih primerov je še kar nekaj, Marko Nikolić, Marijan Pušnik … Se strinjam z Mandarićem, da je klub nad vsem. Ampak vsaj v enem delu Mandarić vedno skoraj stoodstotno zgreši. Če že ne takrat, ko odstavi človeka, pa v trenutku, ko ga postavi," je v intervjuju za Večer povedal Gorenjec na začasnem delu v Kidričevem.

Bogatinov je prepričan, da so številni trenerji Mandarića že spregledali in da bo imel slednji vedno večje težave z iskanjem novih. "Mislim, da glas hitro kroži, da je kar nekaj trenerjev zato tudi že zavrnilo Olimpijo. Popolnoma nespoštljivo delovanje je to. Če pomislim še na pravno varstvo trenerjev v Sloveniji, je toliko bolj žalostno. Vse moraš dokazovati na sodišču, zunaj sistema in organov Nogometne zveze Slovenije. Upam, da bo to kdaj urejeno, da bomo bližje Evropi," je za Večer še dodal 39-letnik.

oliver bogatinov af
alesfevzer.com

Članki iz rubrike