uros steklasa Odkrito.si

Znana Slovenca dahnila usodni da

Sara Carbonero, iker casillas Svet24.si

Potem ko je Casillasa na cedilu pustilo srce, ima ...

dvojčka Petisvet.si

Večno mladi in igrivi - rojeni v znamenju Dvojčka

karel destovnik - kajuh Svet24.si

FOTO: V Šoštanju šokirani: albanski orel na ...

katarina bencek 1 Svet24.si

Katarina Benček izdala knjigo z vročo vsebino: ...

nejc Njena.si

Presenečenje: Nejc v šov ni prišel po ljubezen

tanja žagar miki šarac Njena.si

Zakaj Tanja Žagar sinčka ne bo izpostavljala ...

Iztok Lukner
Iztok Lukner
3 31.08.2018 10:03:23

Hude obtožbe na račun slovenskega prvoligaša in velikansko razočaranje: To je neverjetno, PRAVI CIRKUS!

alesfevzer.com
V Krškem so v sredo prekinili sodelovanje z izkušenima hrvaškima nogometašema Ivanom Božićem in Šimetom Gregovom, ki sta v mesto z nuklearko prišla poleti, 34-letni napadalec iz kitajskega kluba Dalian Transcendence, medtem ko je 29-letni branilec in povratnik v posavskega prvoligaša nazadnje igral v Iranu.

Božić je za Krško nastopil na treh prvenstvenih srečanjih in pokalnem proti nižjeligašu Turnišču, ki mu je nasul štiri gole. Gregov ni vknjižil niti enega nastopa. Gre za nogometaša, ki je v drugi polovici sezone 2015/16 že igral za Posavce, tokrat pa zaradi poškodbe ni vknjižil niti enega nastopa in ga tudi ne bo, kar nam je v včerajšnjem pogovoru Dalmatinec potrdil, hkrati pa povedal, da je ogorčen in razočaran zaradi vsega, kar se mu je v tem poletju v Krškem zgodilo.

»V Krškem sem bil od 15. junija. Na začetku smo se dogovorili, da treniram približno 10 dni, potem pa bomo videli, kako naprej. Vsi v klubu so mi rekli, da me potrebujejo, in določili smo rok, ko se bomo usedli in pogovorili. Prišel je ta dan, imel sem še nekaj drugih ponudb, a sem se odločil za Krško. Vse smo se dogovorili, bilo je super, nato pa so stvari šle navzdol. Dobrih 10 dni pred začetkom prvenstva sem na pripravljalni tekmi s Tuzlo po enem od tekmečevih startov utrpel poškodbo vezi v gležnju. Šel sem na magnetno resonanco, ultrazvok in terapije. Klub mi je rekel, da mi bo ta sredstva povrnil, a doslej nisem dobil niti centa. Poleg tega sem najel stanovanje v Zagrebu, ker smo bili tako dogovorjeni, in se vsak dan vozil v Krško, pa tudi za gorivo nisem dobil denarja. A sem vseeno šel prek tega, želel igrati za Krško, vendar se to ne bo zgodilo. Povejte mi, kako lahko klub igra v prvi ligi, če nima niti 300 evrov za magnetno resonanco?« je z grenkobo v glasu govoril Šime Gregov, ki je v nadaljevanju razkril še precej več.

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE SAMO V DANAŠNJI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI!

Značke: krško, plts

Članki iz rubrike